Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbmania

Podgląd na FB

Polecane posty

Gość fbmania

Podkoch/uję się w pewnym gościu, na razie w wielkiej tajemnicy i czasem lubię podglądać jego profil na FB (też w wielkiej tajemnicy). Ale tak się zaczęłam zastanawiać czy aby na pewno on nic nie wie, że jest przeze mnie podglądany (bo nie chcę)? Czy na pewno FB nie ma takiej opcji? Dodam, że nie mamy wspólnych znajomych itp. Nic na razie nie mamy wspólnego.

Gość gość
Haha. Mam podobnie.

Gość gość
A ja mam w dupie czy ktoś to widzi szczerze mówiąc. Co mnie to obchodzi? Ktoś coś publikuje to się musi liczyć że go będą oglądać.

Gość justy nanana
nie ma szans na to żeby o tym wiedział, jedyne co to może kiedyś fb zaproponować Ciebie jako znajomego, ale po tym to się nie domyśli

Gość fbmania
00:15 Rozumiem, że ty masz to w dupie, ale ja nie mam i dlatego pytam x 00:16 O tym proponowaniu znajomych też myślałam. Ale dlatego właśnie ustawiłam opcję u siebie, że zaproszenie do znajomych mogą mi wysłać tylko "znajomi znajomych" a nie wszyscy. A że my nie mamy nawet jednego wspólnego znajomego, więc pomyślałam, że chyba FB nie możę mnie proponować obcym ludziom jako znajomą, czyli jemu też nie? Ale może źle kombinuję? :O Serio, nie chcę żeby wiedział i się trochę sr*m ze strachu :P

Gość gość
Nie ma czegoś takiego żeby ktoś widzial. Chyba że ktoś jest hakerem i widzi twoja działalność na fb

Gość fbmania
Acha! Dodam, że z widzenia to on mnie zna niestety! :O

Gość fbmania
Acha... No kurde, to mam jednak nadzieję, że on nie jest w takim razie hakerem :O O kurde, ale by było :P A ja nie chcę, nie chcę, nie chcę

Gość gość
00:16 dodaj 'jak na razie', fejsbook wciąż się rozwija i wdraża co rusz jakiś nowy algorytm żywcem testowany na królikach, nie wykluczone, że wymodzi iż ktoś przypadkiem rzecz jasna, ujrzy coś czego widzieć nie miał :D np. jak było z CA

Gość fbmania
00:32] Nie strasz :D

Gość gość
A co ty się tak boisz?

Gość gość
Co mi po podgladaniu, chce żeby mnie odblokować, chce go słyszeć.

Gość gość
tlenione curvishony są najgorsze

Gość pommmpek
hahaha tez mi sie wlasnie wydaje ze fejsbook moze cie zaproponowac do znajomych tez podgladalem rozne laski po kilka razy dziennie tak ze niby je po kryjomu podgladalem zeby nikt nie widzial ale chcialem zeby mnie im zaproponowal :)

Gość Kris Febr
Nie mąćcie dziewczynie w głowie. Jeśli ma ustawione tak że tylko znajomi znajomych to w przypadku braku wspolnych znajomych nie będzie komus proponowana !!

Gość gośćparassolka
pompek od kiedy ty masz fb?