Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Próbowaliście kiedyś ...

Polecane posty

Gość gość

wejść na swoje wirtualne konto bankowe i odszukać historię transakcji kilka lat wstecz? Czy ta duża kwota w prawym górnym rogu też zwaliła was z nóg, tym bardziej że w większości płacicie gotówką? Masakra nie? To jakiś czeski film jest! Jak to jest możliwe żeby człowiek tyle wydawał-przecież tyle nie zarabia!

Gość gość
i tak i nie, bo zszokowała historia lokat

Gość gość
Ja w zeszłym roku wydałam około 35 koła w gotówce a okazuje się że drugie tyle wydałam wirtualnie tak więc, wychodzi na to, że wyżej sram niż dupę mam. A nie wierzyłam w cuda do tej pory!

Gość gość
A ile poszło na życie w gotówce? Przecież zakupy za gotówę też robię A liczę tylko kasę wydaną na remonty . Kuźwa Jakie ja mam w ogóle wpływy?????

Gość gość
Ja piertolę zawsze myślałam że wiem ile zarabiam ale chyba nie mam bladego pojęcia...

Gość gość
Nie! Sorry! Mój bank twierdzi że w 2017 roku wydałam 40 tys złotych Przecież to absurd! Nawet wypłaty dostaję do ręki a nie na konto!

Gość gość
A rok wcześniej wydałam 30tys zł Jak koorwa!!?? Przecież nawet pracy nie miałam! Jestem jakimś cyborgiem czy co?

Gość gość
Dwa lata wcześniej wcale nie było mniej. Przecież wtedy w ogóle klepałam biedę a o robocie mogłam tylko pomarzyć! Fakt! Zawsze zarabiałam gdzieś coś, jak nie na giełdach to w inny sposób, bo widzę jakie płaciłam podatki, no ale to po jaki hooooj ja w ogóle roboty szukałam???! Nie zrozumiem samej siebie nigdy chyba.

Gość gość
Całe życie z deszczu pod rynnę wpadam! Wychodzi na to że od 4 lat nigdy nie byłam biedniejsza niż teraz pracując na etacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka tutaj jest kooorwa logika w tym niech ktoś mi powie! -Opierdalałam się 8 lat i nigdy nie miałam mniej kasy niż mam teraz! Moje wydatki w tym roku są na poziomie malejącym bo skończyły mi się wszystkie oszczędności, które miałam z każdego miesiąca w roku z minionych lat a teraz nie jestem w stanie nic zaoszczędzić. No kooorwa! Przecież tyram po 10-16 godzin dziennie! Co jest kooorwa!?

Gość gość
Żenująca jest rzeczywistość w której żyję. Był taki czas w moim życiu że jeeebłam pracę zawodową i zajęłam się czymś innym Miałam się w tym czymś rozwijać... Ale ktoś mi złożył propozycję powrotu do zawodu więc pomyślałam Ok dorobię, schudnę -bierę to! I co? Nie mam czasu nawet porządnie się wysrać a kasa z tego żadna!

Gość gość
Miałam sobie dorobić , zainwestować a teraz to juz nawet nie pamiętam jak miały na imię moje dochodowe zajęcia i w ogóle z czym to sie jadło. Porypało się dokumentnie!

Gość gość
Z tego co widzę to większość moich dochodów to z reklam na stronach, albo kup adpacka wyklikaj reklamy i dokup więcej ad packów a potem jak bańka mydlana urośnie sprzedaj i opuść okręt. Albo inne takie historie. Człowiek sobie kiedyś radził i to nieźle. Ciekawe czy to jeszcze funkcjonuje takie piramidki i inne głupotki? Zresztą cały świat finansów to ogromna piramida przecież. Redaktorem naczelnym niepoczytnych portali byłam-no proszę! -Nieźle mi szło nawet. Ha! Ja pitolę ale najlepsze kokosy miałam w roku do którego historia mojego banku dawno nie sięga. Ehhh co to były za czasy! Teraz to jakaś afryka skolonizowana bez rasę białych panów! A ja jestem murzyn!

Gość gość
Jeżeli mi ta praca zawodowa nie przyniesie niezależności finansowej oraz chęci powiększenia swojej rodziny o co najmniej trójkę dzieci (przysposobię) oraz kupna domu (nie w cholernym kredycie, nie!) większego tak by wszystkim dobrze było i docelowo nie będzie mnie stać żeby im wszystkim dać solidne wykształcenie to, ja nie wiem po jaki hooj wstaję do tej roboty codziennie rano ! Naprawdę!

Gość gość
Przespałam się z tym i nie jest lepiej. Jedyny sposób to nie myśleć o tym wszystkim i brnąć w tą kupę zwaną wegetowaniem. Kto wie może nawet zaciągnę kredyt w banku! Jak każdy człowiek sukcesu powinnam to zrobić! Ja pier.... Czy tylko mnie to dobija?

Gość gość
Co jeszcze powinnam zrobić żeby procentowało w przyszłości? A czego nie robić? Jak to robić żeby zyskać? I skąd na to wszystko brać? Oto pytania które targają mym życiem! Jestem tu sama?

Gość gość
Czy może planować wspólny rodzinny urlop zapewniając dzieciom i mężowi nieograniczoną moc rozrywek i odprężenia wakacyjnego, czy może pokazać im figę z makiem i doposażyć mieszkanie? Hmmm.... Czy może zrobić sobie operację plastyczną cofnięcia lat dwudziestu i rozpocząć karierę statysty :D na początek(podobno przednia zabawa) w ,,Dlaczego ja?" np. -Albo może topić kasę w alkoholu i pieprzyć wszystkich wszak i tak uważają mnie za dojną krowę której miejsce jest w kuchni oraz pralnio prasowalni ... Czy może zacząć traktować męża jak dziecko małe i może w końcu i tam uda się zaoszczędzić małe co nieco z jego utajonych dochodów-albo chociaż ograniczyć straty jego hazardowych zapędów-bo jak widzę jak chodzi skwaszony i drze na mnie mordę od rana do wieczora, to mam wątpliwości czy moja obojętność jest w stanie zmienić tą sytuację. Chyba będę musiała zacząć od statystowania-może mnie nauczą sztuki aktorskiej?

Gość gość
Widzę że każdy tylko wchodzi i czytać próbuje, ale brak interpunkcji sprawia trudności w tym czytaniu i wychodzicie. -A mi tutaj smutno... Naprawdę smutno na duszy Nawet wypoczęte ciało nie pomaga na skołatane nerwy!