Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w Turku

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o turkach? czy oni sa tacy jak np. arabowie? jak traktuja kobiety? jak w ogole ten zwiazek wyglada? wie ktos? a moze ktoś był w zwiazku z turkiem?

Gość gość
Temat na tym forum: On Turek ja Polaka-poczytaj!

Turki to chazarowie - najbardziej parszywa rasa ludzka...

Gość gość
Turcy to wierni muzułmanie, a co koran pisze o kobietach to sobie poczytaj. Zaskakujące jest to jak Polki są skłonne do związków z gorszymi rasami. Zrozumiałbym gdyby szukały wśród Niemców, Włochów, Swedów itp ogólnie wśród narodów europejskich lub europochodnych jak Amerykanie... ale szukanie pary u ciapaków, najgorszego, najbardziej nieucywilizowanego i prymitywnego podgatunku ludzkiego to mnie rozwala na łopatki... widocznie Polki same w sobie nie są cywilizowanymi kobietami.

Gość gość
Może jeśli jest wykształcony i wychowany gdzieś w świeckim środowisku na Zachodzie to jest pewna szansa że coś z tego wyjdzie. Ale od tych religijnych to lepiej trzymaj się jak najdalej.

Gość gość
17:14 Ciekawe, że Ci co tak piszą zwykle sami są mocno prymitywni i nieucywilizowani :D

Gość gość
a idz z turasami, zdradzaja na potege

Gość gość
Któraś z Was była w związku z Turkiem, albo jest?

Gość gość
tym z pod Konina ?

Gość Ciocia Tecia
Spróbuj! Czemu nie ? Zawsze potem możesz tutaj ostrzegać inne dziewczyny przed Turkami. Może przeczytam Twoją tragiczną historię?

Gość gość
Ja mam meza Niemca od dziada pradziada, ale ma czarne wlosy i ciemna karnacje i wyglada jak Arab. Mijaja nas Muslimy na ulicy, nie znaja nas ani my ich ale krzywo sie patrza i jakies docinki arabskie ida poniewaz nie mam owinietej szmatami glowy. Chora sprawa. Ja bym sie za Muslima nie brala, jak sie podoba srodziemnomorska uroda to sa jakies rasy ludzi tak wygladajacych z cywilizowanego swiata, mozna brac.

Gość gość
Ja byłam w związku z Turkiem i to kilka lat, byłam potwornie zakochana! Po kilku latach pozostały mi znajomości z trzema Paniami, z którymi równocześnie był w związku: Rosjanką, Brytyjka i Turczynką, o, tej ostatniej bał się jak ognia . Przyparty do muru .....nie wiedział, co w tym złego. Jak lubisz być wyrobnicą w haremie....powodzenia!

Gość gośćdora
Ja mam przyjaciela Turka . Ma na imię Murat i pracuje w hotelu tureckim w Okulcalar . Jest tam menadżerem . Hotel drogi , 5* , więc przyjeżdżają bogate turystki . Dziewczyny nie macie pojęcia , jakie nachalne a raczej napalone potrafią być kobiety . Murat jest bardzo przystojny , wykształcony w Europie , zna języki , cud-miód chłopak . To , co opowiada mi , co wyprawia z tymi kobietami , to szok :-P Jestem rezydentką w tym hotelu i często rozmawiamy i odrazu powiem , że nie spałam z nim jeśli kogoś to interesuje . Nie polecam wiązać się z przystojnym Turkiem bo kobiety same wchodzą im do łóżka , prędzej czy później ......

Gość gość
Jacy są w łóżku Turcy ?