Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLola

Kochanek,kochanka i ....brak wyrzutów sumienia.

Polecane posty

Gość gośćLola

Jak w temacie. Kto tak ma , że jest w takim związku i nie czuje żadnych wyrzutów?

Gość gość
Nie mieszam tych dwóch światów :)

Gość Teppic   No1
Kto powiedział, że posiadanie kochanki musi wiązać się z wyrzutami sumienia? :D

Gość gość
no tak... skąd wyrzuty się mogą pojawić jeżelis sumienia brak. Z pustego to i Salomon nie naleje...

Gość Teppic   No1
Współczuję braku wyobraźni :)

Gość gośćnk
Wyrzuty sumienia? Brak...nk.

Gość gość
rzeczywiście, wyrzuty się nie pojawią bo sumienia brak, w sumie na tym ten temat można zakończyć.

Gość gość
A dlaczego bym miała mieć wyrzuty? Jestem wolna. Ogon to jego problem

Gość gość
Ogon to jesteś ty zdesperowany pustaku.

Gość gość
będziesz miła wyrzuty jak dostaniesz po ryju od jego żony :D

Gość gość
On dostanie po ryju, jakby co . Nie moje zmartwienie

Gość gość
Jakie tu prostackie wypowiedzi:-( Gdyby mnie maz zdradził, to bym go kopnela w tyłek.

"będziesz miła wyrzuty jak dostaniesz po ryju od jego żony :D " Tiaaa, on był bez winy i bez winy się bzykał? :D Ty pewnie byś pogłaskała i obroniła męża? :D

Gość gość
Przecież tu zawsze bronią mężów. Wzięły sobie takich bezwolnych ...co nie potrafią odmówić kobiecie. Psychiczne kaleki.. Nie wiem komu bardziej współczuć:-)

Gość gość
Ale się wpierdzieliły tam gdzie ich nikt nie chciał

Gość gość
Kochanki to szmaty, bo miały obsłużyć seksualnie żonatego gościa i się odpierdzielić od niego, a one obsłużyły i się odwalić nie chciały. Wydawało się tym szmatom, że jak facet da wylizać brudną fujarę w krzakach to już jest ich i się rozwiedzie, a jak facet zwieje od takiej szmaty, to szantażuje ciążą urojoną w chorym łbie.

Gość gość
Same się wpierdzielily? No nie żartuj. Jak mężczyzna jest wierny to nic go nie zmusi do zdrady.

Gość gość
10:25 pomijam język jakiego używasz... Ale fige wiesz....

Gość gość
Miały obsłużyć seksualnie? Jesteś żenująca/cy:-(

Gość gość
A do czego miałaś służyć żonatemu? Przecież on żonę już ma

Gość gość
Liczyłaś na rozwód? Trzeba było mu powiedzieć, żeby się rozwiódł zanim giry rozłożyłaś szmatko

10:15 Same się nie wpierdzieliły tylko ktoś je tam zaprosił. I tak. To mąż. 10:25 Pewnie jakaś pani żona :) Język iście poetycki. Może pani zainteresuje się mężem i powodami jego zdrad? :) Pragnę zaznaczyć, iż w takich relacjach mężczyźni nie są gwałceni i ubezwłasnowolnieni :D Tyle mogę pani zdradzić... :)

Gość gość
Niesmiały psychozę się leczy, a nie wmawia ludziom zdrady na forach. Szmaty same się chwalą jak polują na żonatych i próbują zatrzymać przy sobie urojoną ciążą. :D Wcale nie trzeba być zdradzanym, żeby wiedzieć do czego są zdolne wywłoki, których nikt nie chce :D

Niesmiały psychozę się leczy, a nie wmawia ludziom zdrady na forach. Szmaty same się chwalą jak polują na żonatych i próbują zatrzymać przy sobie urojoną ciążą. smiech.gif Wcale nie trzeba być zdradzanym, żeby wiedzieć do czego są zdolne wywłoki, których nikt nie chce x mało jesteś przekonująca :classic_cool:

Gość gość
10:15 Same się nie wpierdzieliły tylko ktoś je tam zaprosił. I tak. To mąż. x Nikt szmaty nigdzie nie zaprasza, a już na pewno nie żonaty, bo on ma kogo zapraszać - żonę. Szmaty same się wpraszają i to one żonatych zapraszają, bo mają gościnne krocze dla każdego. :D:D:D Żadna porządna i szanująca się kobieta nie wypnie tyłka w krzakach żonatemu. Tak robią tylko prostytutki, a one wiadomo do czego służą. :D

Gość gość
Skromna Ja dziś Niesmiały psychozę się leczy, a nie wmawia ludziom zdrady na forach. Szmaty same się chwalą jak polują na żonatych i próbują zatrzymać przy sobie urojoną ciążą. smiech.gif Wcale nie trzeba być zdradzanym, żeby wiedzieć do czego są zdolne wywłoki, których nikt nie chce x mało jesteś przekonująca x Lata mi to i powiewa co ty sobie tam uroisz w swoim ptasim móżdżku :D

Skromna Ja dziś Niesmiały psychozę się leczy, a nie wmawia ludziom zdrady na forach. Szmaty same się chwalą jak polują na żonatych i próbują zatrzymać przy sobie urojoną ciążą. smiech.gif Wcale nie trzeba być zdradzanym, żeby wiedzieć do czego są zdolne wywłoki, których nikt nie chce x mało jesteś przekonująca x Lata mi to i powiewa co ty sobie tam uroisz w swoim ptasim móżdżku xxx zakomunikuj jeszcze raz a może uwierzę :classic_cool:

Gość gość
Skromna zaloguj się teraz jako niesmiały :D