Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLola

Kochanek,kochanka i ....brak wyrzutów sumienia.

Polecane posty

Gość gość
Skromna, czyżby żonaty dał ci obrobić fujarę i zwiał? :D:D:D

Gość gość
Skromna, czyżby żonaty dał ci obrobić fujarę i zwiał? x Idź teraz na skargę do jego żony hahahahahaha

Gość gość
Brak wyrzutów sumienia? Czyżbyś nie był człowiekiem?

Gość gość
Przecież sama chciałaś w krzaki :D

Jestem :D Skromna, nie ma co się kłócić. Wyzwiska udowadniają poziom niektórych rozmówców. Prawda jest taka, że jeśli facet nie chce się bzykać, nie będzie bzykał choćby mu jedna z drugą siadała ci/p/ką na twarzy. Uwierz mi, że są takie kochanki o które zabiegają żonaci mężczyźni, nie na odwrót.

Gość gość
Nieśmiała bredzisz to od lat na netbabach :D Opowiedz nam lepiej jak tam w krzakach było. Mrówki ci dopska nie pogryzły? :D:D:D

Gość gość
Tak zabiegał o ciebie, że teraz siedzisz i jęczysz na kafe, a on dalej z żoną :D

11:37 No tego jeszcze nie grali :D Byłem już wieloma męskimi nickami ale żeby w końcu żeńskim :D Nie wiem czy to komplement dla Skromnej czy dla mnie :P

Gość gość
nie włamuj się na kompa szmatko, bo to służbowy laptop i bekniesz. mało masz jeszcze problemów i chcesz więcej?

Gość gość
O jak pięknie słucha :D już się przelogowała. :D:D:D Teraz będzie nawijać sama ze sobą :D

Gość gość
Weź sobie załóż jeszcze jedno konto - żonaty kochanek i zapraszaj sama siebie w krzaki :D a później zanieś to jako dowód jego żonie bredząc, że to jej mąż pisał na kafe i ciebie w krzaki zaciągnął siłą. :D :D :D :D :D

Gość gość
A jeszcze jedno Nie mógłbym być Tobą. Mam całkowicie inny kolor oczu a soczewek nie noszę x zakomunikuj jeszcze raz a może uwierzę :D

Gość żonaty kochanek
Pójdziesz dziś w krzaki pomachać ozorem? Rano fujary nie umyłem, bo późno wstałem.

Gość żonaty kochanek
Najlepiej w krzakach zatańczy twój jęzor

Gość żonaty kochanek
Widziałaś, krzaki wycinają i gdzie ty teraz wsadzisz tyłek?

Gość gość
Od 3 lat zabiega o mnie żonaty mężczyzna. Bronię się przed nim , choc bardzo mi się podoba. Małżeństwo z wpadki, dowiedział się o ciąży już gdy się rozstali. Zachował się odpowiedzialnie, tylko teraz płaci za to cenę. Znam jego żonę, pracowalyśmy razem . Ten kto pisze, że kochanki same pchają się żonatym do łóżek...zaklina rzeczywistość. Nie wszystkie żony są fajne , żona mojego adoratora to wiecznie skwaszona zołza.

Gość gość
Sama jesteś skwaszona zołza, bo ten żonaty co za nim latasz jak wściekła od 3 lat nie chce nawet spojrzeć na ciebie. :D

Gość gość
Buhaha znów żona zołza - stara śpiewka wieloletnich kochanek. Czy to nie głupie szmaty są? :D

Gość gość
Stara wymówka. Ślub był bo była ciąża a zona zołza. Matko ale naiwne te kochanki.

Gość gość
A wy zonki...jak naiwne jesteście wy? Skoro myślicie , że sama przysięga gwarantuje wierność :-)

Gość gość
ty naiwna kochanko mało się nie posrasz za tą przysięgą i nawet wybaczałabyś codzienne zdrady, żeby tylko ten żonaty kochaś się rozwiódł i chciał z tobą być :D

Yyy.. no tak w końcu to temat z żonami i kochankami.. Ja już wolę obejrzeć Obcy kontra Predator.