Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLola

Kochanek,kochanka i ....brak wyrzutów sumienia.

Polecane posty

Pani żono z 19:09. Proszę się nie pieklić ale pójść w końcu po rozum do głowy że i tacy mężczyźni się zdarzają. Tacy którzy zdradzają bo sami mają na to ochotę i sami polują i uwodzą. Jeśli nie wierzysz w to, jesteś przeogromną naiwniaczką i łykasz każde kłamstwo męża jak pelikan. Zdradzające osoby zdradzają bo chcą, a nie dlatego że biedni zostali zgwałceni.

Gość gość
nieśmiały koleżko nikt tu się nie piekli tylko wyraża własne zdanie a że kochanki to frajerki które na każdym kroku się ośmieszają to nic dziwnego że wszyscy się z nich śmieją. Masz siostrę która jest kochanką żonatego, czy cierpisz na rozdwojenie jaźni jak na naiwną kochankę przystało. Owszem zdarzają się mężowie szuje i zdrajcy tak samo jak i się zdarzają mężowie homoseksualiści. Żony nie są tak głupie jak kochanki i żadna nie uwierzy w zdradę swojego męża bo jakiś sfrustrowany pelikan pruje się od rana na forum. :D

Gość gość
nie blokuj żałosny przydopasie porzuconych kochanek

A żony które przyjmują z powrotem męża, który "pruł" się z kochanką często i gęsto? Jak je nazwiesz? Co? Tak kiedyś zdradziłem. Nie byłem żonaty ale zdradziłem. I co? Mam obwiniać tamtą kobietę? To ona poruszała moimi biodrami gdy na niej leżałem, czy ja? Zastanów się jeszcze raz. Mężowie zdradzają bo CHCĄ. Nie są gwałceni, nie są zmuszani do seksu z kochanką. Nie widzisz ich podczas spotkań i nie jesteś w stanie powiedzieć jak on ją wtedy traktuje. Może ją całuje tak jak Ciebie? Inną sprawą jest łapanie gościa na ciążę. To nie jest fair.

Gość gość
Nieśmiały jak ty jesteś szuja i dno moralne, to jeszcze nie znaczy, że każdy facet taki jest. Coś ty się tak uczepił mojego męża, co? A może homo nie wiadomo jesteś? To idź na forum gejowskie. Mój mąż jest w domu i robi mi pyszną kolację, a dziecko mamy, bo oboje chcieliśmy je mieć i tobie nic do tego. Spadaj cioto :D

Gość gość
A żony które przyjmują z powrotem męża, który "pruł" się z kochanką często i gęsto? Jak je nazwiesz? Co? x Żonami, są dalej żonami pustaku.

Gość gość
ale jest racja w tym, ze kobiety bronia mezow, a kochanki o wszystko obwiniaja, a powinno byc pol na pol, w koncu mezow nikt nie zmusza. Nikt nie mowi, ze kochanki sa super fajne, ale czemu one maja odpowiadac za wszystko. Jakby mezczyzna czul sie ze swoja zona super fajnie to chyba by nie zdradzil.

Gość gość
wspolczuje wam zony. brzydzilabym sie meza gdyby mnie zdradzal :( a wy ich jeszcze bronicie, konkurujecie z kochankami, zero honoru, szacunku do siebie, godnosci :( to jest straszne...

Gość gość
Kochanica meza dostala po pysku ,od jego wlasnej siostry.Ja bym tego nie zrobila,ale ona wpadla w taki szal,ze musiala jej nalac.Dorwala ja w centrum miasta i nalala,a na koniec oblala ja woda gazowana po lbie.Wielka damesa musiala opuscic miasto.Fakt,ze moj maz nie byl jej jedyna zdobycza.Szczerze,to tak powinny konczyc szmaty.Dobranoc.

Gość gość
To wy kochanki konkurujecie z żonami. Jesteście żałosne i naiwne, dlatego wiecznie samotne. Co weekend mało się nie zaplujecie jadem w tego typu tematach, bo facet jest z żoną, a was kochanki aż skręca. :D

Gość gość
20:30 ja nie jestem kochanka :( jestem singielka, ktorej odechciewa sie zwiazkow poki nie pogodze sie z natura meska i tym, ze kazdy mezczyzna jest poligamista

Gość gość
i w sumie to bardziej mi szkoda kobiet, zarowno zon jak i kochanek.

Gość gość
wspolczuje wam zony. brzydzilabym sie meza gdyby mnie zdradzal a wy ich jeszcze bronicie, konkurujecie z kochankami, zero honoru, szacunku do siebie, godnosci to jest straszne... xxxxxxxx A gdzie jest twój honor, godność i szacunek gdy ganiasz za żonatym, który ciebie nie chce? Jesteś obrzydliwa

Gość gość
20:30....oj glupiaś ty , glupiaś ty...

Gość gość
20:35 zle mnie odbierasz.. szkoda ze kobieta kobiecie wilkiem

Gość gość
dziś znów nie bierzesz leków od psychiatry :D

Gość gość
czemu taka agresywna jestes, w zyciu nie chcialabym byc kochanka, a ty juz mnei z gory ocenilas :p

Gość gość
20:35 Za mną od kilku lat biega żonaty , a ja go nie chce . Wiele razy mu mówiłam że nie jestem zainteresowana. I nie dociera , niestety . Ale ty wiesz lepiej, bo mężowie są święci. Ściągnij różowe okulary..

Gość gość
20:35 sama jesteś głupia dlatego wiecznie samotna :D

Gość gość
zarowno zony nie maja do siebie szacunku jak i kochanki same to sobie robimy

Gość gość
czy to jakis szczyt szczescia uganiac sie za niewiernym penisem...

Gość gość
czemu taka agresywna jestes, w zyciu nie chcialabym byc kochanka, a ty juz mnei z gory ocenilas xxxxxxxxx Agresywna? Śmieję się z ciebie, bo bredzisz od rzeczy żałosna dziewczynko. :D Co ty możesz wiedzieć o życiu i o facetach jak ty niedawno wylazłaś spod mamusi spódnicy. :D

Gość gość
mam prawo do swojej opinii i tyle :P przynajmniej sie zasmialas

Gość gość
Moja kochanka cały czas mi mówi, że jej mąż to pierdoła, cham, że jest z nim tylko dla dzieci i że nie powinienem mieć żadnych wyrzutów gdy ją posuwam, bo on sam sobie na to zasłużył. Trochę mi żal faceta, ale weź tu się oprzyj pokusie człowieku

Gość gość
czy to jakis szczyt szczescia uganiac sie za niewiernym penisem... x To pytanie do kochanek

Gość gość
mam prawo do swojej opinii i tyle xxxxxxx A ja mam prawo do swojej.

Gość gość
10:27 Za mną ugania się żonaty, ja nie jestem nim zainteresowana. Tylko durny dziad nie przyjmuje tego do wiadomości. Ale najprościej generalizowac i usprawiedliwiać biednych upośledzonych mezusiow. Zenua ..