Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadania

Chyba mam depresję

Polecane posty

Gość sadania

Czym jest depresja? Jak ją określić i rozpoznać? Co się wtedy czuje? Też macie? Pomocy, mam ją co chwilę, nie wiem już co myśleć :<<<<

Gość gość
Depresja to rozpacz i niemoc. Trzeba odróżniać dołki i obniżone nastroje od tej cięzkiej choroby.

Gość gość
Przez 2 lata nie wiedzialam co sie ze mna dzieje..Nic sie nie chcialo,nic mnie nie cieszylo,nie mialam na nic ochoty.z domu wychodzilam raz na 2 tygodnie.Maz robil zakupy,a ja tak sobie byle jak zylam obok.Materialne pierdoly mam zapewnione,co chce moge kupic,a nic mnie cieszylo.Podczas wizyty u lekarza powiedzialam jak sie czuje.Nie wiem czy to mnie pomoglo,bo od roku biore Vigantoletten 1000,a czuje sie juz troche lepiej.Co prawda daleko do szczescia,ale nie jest gorzej.Dodatkowo zazywam witaminy,herbatki ziolowe.Glowa do gory.Pozdrawiam.

Gość gość
Też miałam depresję. Pomogła mi doktor Frątczak z MedArt. Świetna Pani doktor, która zna się na rzeczy. Jest bardzo miła i empatyczna. Dzięki Pani doktor mam siłę żyć, pokonywać trudności, wizyty są dla mnie przyjemnością, nie koniecznością. Polecam!