Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka1807

Prosze o pomoc. Pieskowi strasznie spuchl pysk

Polecane posty

Gość Karolinka1807

Opuchlizna miesci sie w gornej czesci pyska, wyglada jak bullterrier, przed 2h mial szczepienie. Moze komus zdarzyla sie taka sytuacja

Gość gość
Bylo go nie kopac w ten pysk!

Gość Karolinka1807
Faktycznie bardzoooo smiesznee, normalnie padlam XO

Gość gość Weronika
Powinnaś koniecznie iść z nim do weterynarza..najlepiej tam gdzie robiłas śzczepienie. Weterynarz mojego psa,pani Joasia ,zawsze mi powtarza "ze gdyby coś się działo to prosze przyjechac albo zaraz dzwonić".Zresztą w przychodni do której chodzę vet&pet ,bardzo się troszczą o swoich pacjentów ;-)

Gość gość
Może to też być użądlenie osy lub innego robaka. Zawsze warto mieć sprawdzonego weterynarza, do którego można udać się w każdej sprawie. Jeżeli mieszkacie w okolicach Piły to polecam wam udać się do kliniki weterynaryjnej www.rehawet.pila.pl

Gość hann029
Koniecznie wróć do weterynarza, u którego szczepiłaś psa. Może twój piesek jest na coś uczulony... ciężko stwierdzić na odległość. Ostatnio szczepiłam swojego labradorka w Vet4Pet, ale żadnych skutków ubocznych po zabiegu nie było.

Gość gość
o rany i wiadomo co z psiakiem było? Mi to wygląda od razu na reakcję alergiczną. Ale to lekarz oczywiście powinien sprawdzić. Byłaś w tej klinice vet4pet?