Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziny dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jak powiedzieć koleżance żeby nie przychodziła na urodziny dziecka która się prawie wprosiła, urodziny robię 2-letniemu synkowi w tą niedzielę ale będzie sama rodzina i dorośli i ona powiedziała że mój synek nie będzie miał kolegów na swoich urodzinach to tak strzeliłam do niej żeby przyszła z synkiem (są w tym samym wieku) i powiedziała że przyjdzie. Myślałam że pokaże klasę i odmówi ale ona przyjęła zaproszenie. Powiedziałam później mężowi a on że nie chce ich na urodzinach synka bo będzie tylko rodzina a on ją zna lepiej ode mnie i wie że nas obgada. Wypada jej teraz odmówić jak ją zaprosiłam? Jak jej powiedzieć żeby nie przychodziła żeby się nie obraziła?

Gość gość
Nie wypada. Dopiero Cię obgada, jeśli teraz jej odmowisz.

Gość gość
Tylko ze mąż powiedział stanowczo że nie chce jej na urodzinach synka, może przyjść w tygodniu ale nie w niedzielę bo będzie sama rodzina itd. i że nie i już! Może jej powiedzieć że będzie sama rodzina i żeby przyszła w tygodniu?

Gość gość
Z tym że niedawno były urodziny jej synka i ja nawet nie wiedziałam że wyprawia urodziny, pochwaliła się dopiero po imprezie