Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłonaCytrynka

ciągły ból karku i szyi

Polecane posty

Witam. Od ponad dobrych 4 czy 5 lat mniewam uporczywy ból karku przy zasypianiu. A to wszystko przez nie wygodne poduszki lub złe ułorzenie głowy. Ból często nie dawał mi zasnąć- nie było żadnych szans pomimo leków przeciw bólowych i maści. Tylko, że jest to o tyle dziwne gdyż ból ciągle nawraca, a czasem ustępuje. Ostatnio dostałam od mojej mamy w prezencie poduszkę ortopedyczną i muszę przyznać, że pomogła, ale tylko na chwilę. Parę dobrych miesięcy się spało bez problemu, ale znowu jest źle. Właśnie w tym momencie boli mnie niesamowicie szyja i praktyczynie mogę wyczuć każdy mięsień...chce mi się po prostu ryczeć. Jutro mam umówioną wizyte z lekarzem i mam nadzieję, że ta udręka się w końcu skończy. Moje pytanie takie- miał ktoś kiedyś podobny problem? Chodzi mi tylko o zasypianie i bóle z rana. Jestem ciekawa waszych odpowiedzi

Gość gość
Co lekarz powiedział?

Gość gość
Moja przyjaciółka tak miała, też jest młodą kobietą, trzydziestoletnią. Nie dawała już sama rady i poszła w końcu do lekarza ortopedy w Enel Sporcie, bo dużo dobrego słyszała i sie nie zawiodła (może zadzwoń i zorientuj się jak z terminami). Zalecił jej natychmiastową rehabilitację. Na początku, przy zabiegach aż płakała z bólu, ale po kilku takich "sesjach" odczuwa niesamowitą ulgę. Zapisała się też na pilates czy jogę, tak dla wzmocnienia. Daj znać, jak sprawa się potoczyła.