Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc anielica

Dzien Matki

Polecane posty

Gość gosc anielica

Dzien Matki to szczegolny dzien ,w ktorym skladamy zyczenia i wreczamy jakis drobiazg:) Czy jest to prezent ,czy bukiet kwiatow, zawsze to zalezy tylko od nas:) takie mile gesty warto robic nie tylko od swieta:) Jakie prezenty w tym roku dostana od was mamy?;-) i jakie macie z nimi relacje?:) https://youtu.be/5CL2hOxTk9Q

Gość błękitnaa
Moja mama jest dla mnie najważniejszą osobą w życiu. Moją przyjaciółką, doradcą, osobą, która mnie nigdy nie zawiodła.

Gość gośćL
nie mieszkamw PL wiec Mamy nie zobacze..mam lepsze realcje z Tata, ale Matke kocham, zloze jej zyczenia przez tel,a gdy bede w Polsce zaprosze na dobry obiad

Gość gość
Moja matka wiecznie obrabianmi dupe do mojej siostry mimo tego,ze jestem dla niej dobra,robię prezenty i tak zawsze jest źle.Jade do niej jutro bo wypada.

Gość gość
ja mojej upiekłam dziś jej ulubionego placka, poza tym dostanie zestaw do masowania, naszyjnik i lusterko z napisem "moja mama jest najpiękniejsza" :)

Gość gość
blekitna to puszczalska wiesniara :-D :-D :-D

Gość BasiaWnęk
Mam super relacje z mamą, chociaż ma już swoje lata, to stara mi się czasem pomóc przy dzieciach. Ostatnio skarży się na bóle kręgosłupa, więc w dniu jej święta podarowałam jej fotel relaksacyjny z miękkim siedziskiem i wysokim oparciem. Była zachwycona ;) http://pufy.pl/fotele/77-fotel-elegant.html

Gość gość
Weź się puknij, dajesz link do prezentów z okazji dnia matki tydzień po?!

Gość gość
ja swojej kupiłam maszyne do szycia z akcesoriami w łuczniku, skorzystałam z kodu rabatowego, i osatnio jej zamawiałam jakieś inne akcesoria i zauwazyłam kątem oka ze ten kod jest cały czas aktywny i to do 2019 r trochę to dziwne, musieli się pomylić, ale korzystajcie z kody puki można, ja takie pomyłki uwiebiam :D :https://galerialucznik.pl/client-rebate.php?discount_code=367GS2

Gość gorinka
my nie lubimy drobiazgowych nieprzydatnych prezentów, wolimy jeden a porządny ;) z bratem i siostrą zrzuciliśmy się dla mamy na robot kuchenny kohersen, taki wielofunkcyjny, jak dla mnie ekstra. :) to prezent i na dzień mamy i na urodziny które ma kilka dni później. Była zachwycona! ;)