Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacy277

Łóżkowy kosmita

Polecane posty

Gość stacy277

Mój facet zachowuje się czasem naprawdę dziwnie, jeśli chodzi o seks. Może Wy będziecie mi w stanie wytłumaczyć, o co w tym chodzi. Próbowałam z nim pogadać, ale nici, zamyka się w sobie. 1) Zawsze się mnie pyta, czy mam ochotę. Za pierwszym razem to nawet wydawało się miłe. Ale ostatnio pyta mnie: odwieźć cię do domu, czy chcesz zostać na noc. Zapytałam go, co on woli. A on: ty wybieraj, będzie, jak zdecydujesz. Przez to czuję się tak, jakby on w ogóle nie miał ochoty na seks. Brakuje mi takiej spontaniczności, żeby po prostu zaczął mnie rozbierać, a nie zawsze pytał. 2) Jak piszę do niego, że mam na niego ochotę, to nic nie odpisuje. Na drugi dzień pisze na inny temat: jak tam sytuacja w pracy? 3) Od samego początku walczę z nawykiem gaszenia światła. On lubi sobie mnie rozebrać, gdy jest jasno, a potem ucieka wyłączyć światło. 4) Rozbieranie też rodzi problemy. Nigdy nie daje sobie ściągnąć spodni, tylko koszulkę. 5) Robi się sztywny, gdy zaczynam go całować po szyi, torsie, plecach. Pytałam go, czy tego nie lubi. On, że jest bardzo miło. 6) Wypadanie i wkładanie penisa. On zawsze ma problem, żeby go włożyć, choć dziewicą już od dawna nie jestem. Na dodatek, jak mu wypadnie w trakcie, to jest efekt paniki.

Gość stacy277
PS Zapomniałam dodać, że jeszcze biegnie, aby wyłączyć film, jak zaczynają się sceny łóżkowe.

Gość gość
serio?? masakra

Gość gość
Zapytaj się księdza co robić.

Gość gość
Lodzik to lekarstwo na wszystko

Gość gość
Twój facet w życiu codziennym też jest takim ekscentrykiem? :D

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Autorko; Twoj partner lozkowy jak go nazwalas kosmita jest poprostu niedoswiadczony. Podejrzewam ze mial malo kobiet w tych sprawach i nie jest jakims kasanowa. To ze bywa spiety ,szybko sie denerwuje,kiedy podczas stosunku penis mu wypada,to znaczy ze chce wypasc przy Tobie jak najlepiej. Jesli zadaje Ci czesto pytania typu jak zdecydujesz,to znak zebys nim pokierowala,liczy sie z Twoja opinia ....to chyba dobrze. Faktycznie jego zachowania w pewnych kwestiach wydaja sie dziwne,ale byc moze wynika to z jego osobowosci ,to jak zostal wychowany ,mozliwe ze jest wstydliwy,a do tego troche go oniesmielasz (to ze wylacza film w trakcie scen milosnych,moze to wyniosl z domu,a moze kiedy widzi scene milosna,bardzo go to podnieca. Trudno stwierdzic tak odrazu. Co moge Ci poradzic w tej sytuacji...sprobuj przejac inicjatywe w tych sprawach. Moze przed stosunkiem masaz relaksacyjny. Pozdrawiam!

Gość gość
stacy277 Trafil ci sie naprawde niezly gosc:D prawdziwy kosmita:D