Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yonelle777

Jak się przełamać?

Polecane posty

Gość yonelle777

Spotykam się z naprawdę świetnym facetem, który ma za sobą trudne dzieciństwo. On jest bardzo wrażliwy i wydaje mi się, że czeka na to, aby okazywać mu czułość. Bardzo jej potrzebuje. Ja też to lubię, ale dobraliśmy się jak w korcu maku. 3 lata temu rozstałam się z toksycznym facetem, który umiał mnie odepchnąć, gdy chciałam się przytulić, bo go rzekomo czymś wkurzyłam i nie zasłużyłam. Obecny facet wychował się z matką, ojciec go zostawił, gdy wkraczał w wiek dojrzewania. Mówił, że uciekał matce z domu w weekendy, bo chciał, żeby okazała mu zainteresowanie, bo ona zajmowała się głównie jego młodszą siostrą. Wnioskuję, że ma duży deficyt zainteresowania. Próbowałam parę razy okazać mu czułość. Np. przytulałam się do niego, gdy zasypialiśmy. Na początku był zaskoczony, ale po chwili mocno mnie objął ramieniem. Mam problem z tym, żeby się przełamać i jak już to robię, to chcę widzieć wyraźny entuzjazm. Ale u niego najczęściej jest najpierw zaskoczenie. Np. ostatnio w parku, wtuliłam się w niego, zero reakcji, to się odsunęłam, a on wtedy mnie mocno przytulił i zażartował, żebym od niego nie uciekała. Tak samo jest czasem z całusem, jak go pocałuję w policzek, to jest najpierw zaskoczenie i rumieniec, a dopiero po chwili też mnie całuje i przytula. Ostatnio przy pożegnaniu też mi się wydawało, że on nie ma ochoty na czułości, więc nic nie inicjowałam, on mnie wtedy złapał w pasie i pocałował. Nie wiem, czy ja dobrze interpretuję jego zachowanie. Wydaje mi się, że on jest raczej chętny na takie czułostki, tylko przez trudne dzieciństwo nie zawsze umie od razu normalnie zareagować. Dlatego zdziwiona mina bez entuzjazmu. Ale za każdym razem, gdy ja jednak sobie odpuszczam, widząc brak entuzjazmu, to on jakoś reaguje. Chyba jakby nie chciał, żebym się do niego przytulała, to by mi o tym wprost powiedział. Co sądzicie? Najwięcej czułości mi zawsze okazuje sam z siebie po seksie. Potrafi mnie przytulać całą noc do rana.

Gość gość
zdradza się z dziffkami. podszyłem się na FB

Gość gość
Ten „entuzjazm” to co ma być? Oczekujesz, że będzie skakał z radości i szczekał na księżyc? Zamiast się cieszyć, że masz faceta, który tak jak Ty lubi się przytulać, to oczywiście musiałaś znaleźć dziurę w całym, bo mogłabyś być szczęśliwa, a to przecież niedopuszczalne.

Gość yonelle777
@gość wczoraj , żeby się uśmiechnął, miał pogodny wyraz twarzy. A tak to jest poker face;/

Gość gość
Jak twix.

Gość gość
Wiesz, jestem bardzo młoda (20 lat) i nie mam jakiegoś doświadczenia,ale może cię kocha ale nie umie okazywać emocji?Albo chcę cię tylko na sex.

Gość gość
to czego ty w końcu chcesz - serio nie czaisz że On też cię chce, pragnie tylko musi się tego hmmm nauczyć

Gość yonelle777
gość dziś , w ogóle nie wiem. Z jednej strony on pochodzi z rozbitej, chłodnej rodziny. Z drugiej może mu chodzić tylko o seks. Boję się, że go usprawiedliwiam trudnym dzieciństwem i brakiem umiejętności interpersonalnych, a on po prostu robi mnie w jajo.

Gość yonelle777
@gość dziś , ja się boję, że go tłumaczę trudnościami w okazywaniu emocji, a on ma mnie w tyłku i wykorzystuje.