Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego teraz nie siedzicie w pubie ze znajomymi?

Polecane posty

Gość gość

ja spędzałam tka czas parę miesiecy temu i cieszę się, że przestałam miałam wrażenie, że zmieniam się w zagubioną pijaczkę

Gość gość
hah jakimi znajomymi? :D poza tym, ja właśnie jestem zagubioną pijaczką, ale nie na pokaz w pubie tylko u siebie w domu z butelką whisky i zapasem piwa. Nie wiem jak to robię, że nie tyję od takiego trybu życia, może chociaż w tym mam szczęście. I po co chodzic do pubów nawet jak się ma znajomych? Rozwodnione piwo za 5zł, a w żabce kupisz 4 browary za 8zł i do tego wygoda w domu z własną nienarzuconą muzyką lub filmem, możesz bekać i siedzieć jak ci wygodnie. Walić puby i publiczne kible

Gość gość
bo się szykujemy i czytamy głupoty przed wyjściem :D

Gość gość
hehe, dziś sie napij, ale jednak życzę ograniczenia picia zdrowie jest jedno

Gość gość
19:05 przegryw do potęgi entej.

Gość gość
Czy piatek oznacza że trzeba iść w miasto i w pubie siedzieć pijąc browca? Z tego się wyrasta...

Gość gość
Bo imprwzowaniu zaczyna się po 21.

Gość gość
Po pierwsze mi się nie chce nigdzie dziś wychodzić, miałam ciężki tydzień w pracy i padam na cyce. Po drugie, oszczędzamy z chłopakiem aktualnie, bo w lipcu chcemy coś razem wynająć, a wiadomo że przyda się wtedy trochę pieniędzy na graty. Wzięłam już kąpiel, leżę na kanapie i zaraz sobie włączę friendsów.

Gość gość
Wyrasta się z prowadzenia życia towarzyskiego???????

Gość gość
no znam 35 latka, który tak robi co tydzień, a podejrzewam, że nawet codziennie:(

Gość gość
wyrasta się z presji prowadzenia bogatego życia towarzyskiego, myślenia typu ,,tylko frajerzy spędzają piątkowy wieczór w domu''. W pewnym momencie ludzie mają swoje drugie połówki, rodziny i to z nimi wolą spędzić wolny czas. Ludzie pracują, mogą być po całym tygodniu zmęczeni albo chcieć zająć sie sobą. Nie wyklucza to prowadzenia życia towarzyskiego, ale na pewno zmniejsza jego częstotliwość i formę (np zaproszenie do kogoś na obiad czy kolację zamiast włóczenie się po pubach)

Gość gość
9:10 Zycie towarzyskie nie ogranicza się do piwkowania w pubie bo piatunio nadszedł...