Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie spedzaja wasze dzieci tegoroczne wakacje

Polecane posty

Gość gość

Bo moja bedzie siedziec 2 miesiace w domu.

Gość gość
u dziadków , my będziemy mieli sexy z wymianą

Gość gość
W przedszkolu. Urlop dopiero we wrzesniu ;)

Gość gość
Oboz pilkarski, później 2 tygodnie z nami w Bulgarii- to lipiec. W sierpniu będzie na 2 obozach stacjonarnych piłkarskich i 2 tygodnie u dziadkow.

Gość gość
2 tygodnie oboz harcerski na mazurach,2 tygodnie nad morzem na kolonii a reszte bedzie pomagal mi w gospodarstwie.

Gość gość
Oboz taneczny 10 dni a pozniej z nami Turcja

Gość gość
Pierwsze 2 tygodnie lipca lecimy razem na Florydę. Drugie 2 tygodnie ja z córkami, mama i siostra do Kołobrzegu (mamy tam mieszkanie). Pierwszy tydzień sierpnia córki zostają u dziadków a ja z mężem lecimy na Santorini. Potem starsza córka na 2 tygodnie na obóz a ja będę z młodsza u rodziców o ile będzie ładna pogoda. Na ostatni weekend przed wrzesniem może się uda jeszcze wyskoczyć gdzieś całą czwórką.

Gość gość
To chyba nie pracujecie skoro macie 2mce wakacji

Gość gość
początek lipca w klubie wakacyjnym, potem lecimy do Neapolu i okolic na 4 dni, stamtąd (tzn z Rzymu gdzie spędzimy 2 dni) lecimy do Polski na tydzien, potem wracamy przez Oslo gdzie będziemy 2 dni; potem młoda znowu w klubie wakacyjnym.

Gość gość
Moje dzieci spędzają wakacje w Sopocie z dziadkami. Wynajeliśmy om na tydzień mieszkanie z www.victus-sopot.pl. Mam nadzieje ze będą zadowoleni.

Gość gość
w domu, mam jedno dziecko i jesteśmy dyskryminowani przez to państwo :(

Gość gość
w domu, mam jedno dziecko i jesteśmy dyskryminowani przez to państwo smutas.gif x No to ładnie, że rodzice siedzą i czekają, aż państwo DA...

Gość gość
Straszy syn kolonie nad morzem+ wyjazd z dziadkami, również nad morze, potem na trochę do drugiego dziadka, w międzyczasie na tydzień poleci gdzieś z mężem pod warunkiem, że znajdziemy jakąś korzystną ofertę last minute, a ja z niemowlakiem w domu.

Gość gość
Pierwsze 2 tygodnie bedzie w domu z nami na zmiane z babcia ktora do nas przyleci. Pozniej razem z babcia leca do Polski, beda tam same (no, same jak same, cala rodzina i znajomi wokolo ;) ) My do nich dobijemy ok 12 sierpnia i bedziemy juz razem, 2 krotkie wypady nad morze i w gory juz zaplanowane :) Wracamy wszyscy 2/09, prosciutko na rozpoczecie roku szkolnego :)

Gość gość
U nas syn na dwa tyg koło Łeby na obóz karate i dwa tyg z dziadkami. Z nami w tym roku nigdzie bo mąż ma nową pracę i brak urlopu we wakacje a ja w lipcu rodzę drugie. Do gość 10:49 nam państwo też nie daje a stać nas na to by posłać młodego na obóz i jeszcze jeździliśmy gdzieś w trójkę. Od przyszłego roku w czwórkę.

Gość gość
Juz bylismy na wypadzie na Majorke, w lipcu oboz pilkarski 2 tygodnie, w sierpniu slub w Pl i urlop przy okazji w Dolinie Klodzkiej. W pazdzierniku Grecja :) Lipiec i sierpien najczesciej jestesmy w domu, a dzieci na obozach, wakacje sa w maju-czerwcu i w padzierniku. Gdy nie ma tlumow,nie ma upalu i nie jest szczyt sezonu i ceny sa nizsze ;)

Gość gość
Ja wyjeżdżam w połowie czerwca z dzieciakami ale to że względu na najstarszego niepelnosprawnego najpierw do Jaroslawca na 2 tygodnie później z mężem na 3 do Jastrzebiej góry A potem już sama będę na 3 tygodnie do Szczrku i Rabki

Gość gość
Tydzień na majorce,potem bułgaria,chorwacja,grecjs,turcja,egipt i tunezja a na koniec hiszpania.

Gość gość
moje dzieci nie maja wakacji ucza sie 24 godziny na dobe

Gość gość
2018.05.25 Pierwsze 2 tygodnie lipca lecimy razem na Florydę. Drugie 2 tygodnie ja z córkami, mama i siostra do Kołobrzegu (mamy tam mieszkanie). Pierwszy tydzień sierpnia córki zostają u dziadków a ja z mężem lecimy na Santorini. Potem starsza córka na 2 tygodnie na obóz a ja będę z młodsza u rodziców o ile będzie ładna pogoda. Na ostatni weekend przed wrzesniem może się uda jeszcze wyskoczyć gdzieś całą czwórką. *** byliście już na Santorini? Ciekawi mnie to miejsce. Czy jest tak pięknie jak za zdjęciach?

Gość gość
Jest pięknie ale drogo jak nigdzie indziej w Grecji

Gość gość
Poczatek lipca 2 tygodnie na Minorce a w sierpniu tydzien w Skagen ( Dania)

Gość gość
W domu, w ubiegłym roku na miejscu spędziłam z córką tylko niecały tydzień i okazało się że po wakacjach jesteśmy tak zmęczone, jakby ich nie było. W tym roku nie popełnimy tego błędu. Będzie słodkie nicnierobienie, siedzenie na podwórku do nocy... Tyle że my mieszkamy nad morzem, więc możemy tam spędzać całe dnie, mając do domu kwadrans drogi na piechotę.

Gość gość
Starsza córka jedzie na obóz językowy do anglii na 11 dni. Ja z małą może wybierzemy się na wieś do teściów.

Gość gość
Syn jedzie na 10 dni na obóz wspinaczkowy w Jurę, na 2 tygodnie na obóz windsurfingowy do Pisza i razem jedziemy na 2 tygodnie do Jarosławca.

Gość gość
W przedszkolu. My pracujemy. W sierpniu jedziemy na 2tyg gdzieś poleniuchowac. Jeszcze nie wiem gdzie,bo nigdy nie planujemy wakacji. Zawsze spontanicznie. Kilka dni tu,kilka tam i tak leci. A w weekendy latem zazwyczaj albo jakiś park rozrywki albo jeziorko, byle w domu nie siedzieć.

Gość gość
U nas tez obóz językowy w Londynie na tydzień, a w sierpniu lecimy na tydzień do Grecji.

Moim zdaniem latem to nad morze dzieciaki lubią nad morze jechać , dlatego my w tym roku tak wybraliśmy, dużo ciekawych informacji , gdzie co i jak polecam poczytać tutaj: https://www.morzeweb.pl/blog/kwatery-prywatne/ znajdziecie tutaj bazę wiedzy na temat wyjazdu nad morze , więc moim zdaniem warto się zapoznać, udanych wakacji dla wszystkich :)

Gość gość
3 tygodnie morze. Z czego 2 tyg my, potem dziadkowie tydzien. Pozniej domek letniskowy i dom, na zmiane. Mlodsza czasem do tesciow na wies. W.tamtym roku bylo morze i jeszcze Turcja na tydzien.

Gość KarinkaS
Witam, w tym roku moje dzieci były nad morzem w Sopocie. Bardzo chwalą sobie wyjazd oraz nocleg. Hotel pomogła mi znaleźć strona http://wakacjenadmorzem.pl/. Na prawdę polecam.