Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagowy

Dlaczego facet nie chce rozmawiać o relacji między nami?

Polecane posty

Gość gość
A może też coś tam do Cb czuje, tylko stwierdził, że duża rózni8ca wieku, może boi się odrzucenia, że się zbłaźni. A może ma jakieś niemiłe doświadczenia z kobietami wcześniej?

Gość gość
Mialam tak ale z rownolatkiem.i o to chodzilo by mial kogoś do zabicia nudy. Mogl to brac na wyższy etap ale nie chcial..

Gość gość
11.43 tak zwykle bywa gdy nie chcą się deklarować.

Gość gość
Jak nie chce rozmawiać to go zostaw z jego problemem.

Cóż, kobiety lubią towarzystwo starszych mężczyzn. Póki Ci nie pisuną się za bardzo w latach. Może gościu na gdzieś z tyłu głowy wizje tego jak to może wyglądać za 10 lat.

Gość gość
A moze nie weie co ty czujesz

Gość gość
2 razy się go pytasz o Wasza relacje. On nic. No to znaczy ze nic nie ma. I nie analizuj gestu/przytulenia/buziaka w policzek.

Gość gość
A on jest wolny czy żonaty ?

Gość gość
heh albo zonaty albo kilka takich panien ma do ktorych sie zbliza albo oddala, a co se bedzie zalowal i po co ma sie sie deklarowac? Pelno teraz takich :P

Gość gość
Autorko, Gdy facetowi zalezy na relacji - to zachowuje sie tak, ze nie mialabys o tym watpliwosci, jeszcze on upewnialby sie u ciebie czy na pewno ty go chcesz. To widac, ze ma dla ciebie jakies cieplejsze uczucia, blizsze niz przyjaciolka ale nie jak wybranka na dziewczyne. Moze chodzic o cokolwiek - od tego ze nie chce byc z kims z taka roznica wieku, az po to ze go az tak nie pociagasz. Jak sie dowiedziec? Zamiast pytac o jego uczucia, mozesz zapytac wprost czy chcialby zebyscie byli razem, a jezeli nie - dlaczego nie. Takie pytanie i rozmowa wymaga duzo odwagi ze strony dziewczyny. Zapytaj cieplo, ale rzeczowo, sprobuj zachowac troche dystansu, wysluchaj go i badz otwarta na jego odpowiedz, przemysl co mowi. Pamietaj, to ze o to zapytasz, wrecz proponujac, nie oznacza ze jestes w nim zakochana po uszy, tylko ze jestes dojrzala kobieta ktora ogolnie szuka kogos do zwiazku, a nie przytulan i buzi w policzek. Jesli natomiast nie stac cie na takie pytanie - to ja bym po prostu wycofala sie. Zasugerowalas juz mu, ze szukasz czegos wiecej, to on ze swoich powodow nie pociagnal tematu i juz nie pociagnie (chyba ze poczuje ze cie stracil). Powodzenia.

Gość dagowy
gość dziś - dziekuje Masz racje, najlepiej zapytac w tewn sposob. W sumie mialam tez zamiar zadac takie pytanie w stylu, jak chce, by wygladala nasza relacja,ale z drugiej strony wolalam, zeby nie poczul sie osaczony i wypytywany ciagle o podobne rzeczy. Chyba moze mu chodzic o roznice wieku, bo powiedzial kiedys, ze taka dziewczyna jak ja powinna miec fajnego chlopaka. Raz zazartowal, ze mam nie wpuszczac do domu starych dziadkow, tylko samych mlodych facetow. Tak, wiem, ze moze to glupio brzmi, ale tak zrozumialam przekaz tego zartu. Mam czasem wrazenie, ze on z jednej strony chce byc blisko, ale z drugiej cos go hamuje. Ktos pytal, czy ma zone - nie, nie ma. Kilka lat temu sie rozwiodl, nie wyszlo, pochlonela go praca, w ktorej w sumie sie poznalismy.

Gość gość
Jak dla mnie to on może się obawiać, że jest dla Ciebie za stary, może mu zależeć, ale wybiera tak jakby to, co jest lepsze dla Ciebie. Stąd te jego oddalania i przybliżania (Bo jednak mu się podobasz i zwykłą koleżanka nie jesteś).

Gość gość
Ktos dobrze ci napisal zebys powoedziala zebys zapytala czy sas szanse na zwiazek - alee stworz odpowoiednia atmosfere do rozmowy, nie nacxiskaj go