Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie a kolejna ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem po pierwszym poronieniu i była to moja pierwsza ciąża. Ogólnie byłam w zagrożonej ciąży bo miałam krwiaka który mi pękł dowiedziałam się o nim w 7tyg. W 8tyg trafiłam do szpitala z bólem brzucha pleców biegunka i zawrotami głowy. Miałam też krwotok na usg lekarz powiedział że ciąża żywa wypłaty wały że mnie duże skrzepy. Może to być dziwne ale nie wiem kiedy poronilam ponieważ zawsze miałam skrzepy po usg w szpitalu zostawili mnie na obserwacji na drugi dzień rano wyleciał żenie duży skrzep myślałam że to normalne więc nawet nie spojrzałam co to. Po duch dniach wyszłam że szpitala z brązowym plamienie wyglądało na to że krwiak mi się wchłania przy wpisie nie zrobili mi nawet usg. Dwa dni w domu miałam jeszcze takie plamienia a później zaczely się plamienia krwią nie wypłaty wały że mnie żadne skrzepy. Wczoraj pojechałam znowu do szpitala bo bardzo bolała mnie macica no i kończyły mi się leki na podtrzymanie ciąży na usg ginekolog mi powiedział że nie ma już pęcherzyka ciążowego i będę miała lyzeczkowanie. Mam pytanie pi jakim czasie mogę zacząć znowu starać się o dziecko czy długo takie starania mogą potrwać? Czy po tym zabiegu powinnam brać jakieś leki? Lekarz mi nic nie mówił. To była moja pierwsza ciąża staraliśmy się o dzidziusia prawie rok. Nie wiem co mam robić bo nie potrafię się po tym wszystkim pozbierać dlatego chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę. Czy po poronieniu mogę mieć znowu jakieś komplikacje? Czy może pojawić się znowu krwiak? Czy mogę mieć problem z zajściem w ciążę? Czy mogę znowu Poronic? Dziękuję wszystkim za odpowiedź

Gość gość
Po poronieniu oczywiście że masz szansę na ciąże. Co do kolejnej to standardowo 3 miesiące ale to powinien stwierdzić lekarz