Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżby z obrączki

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to może być dla niektórych śmieszne, ale zaintrygowal mnie temat wróżenia z obrączki. Wydaje mi się to dosyć niesamowite, że wszystkie osoby, które znam dostały od zycia dokładnie to co wywrozyla im obrączka. Trochę za dużo przypadku przy tylu osobach. Czy macie jakieś Doświadczenie w tym temacie? :)

Gość gość
To stara ludowa wróżba. Chyba coś w niej jest :)

Gość gość
Też wiem że wszystkim się sprawdza. Wiem też że pewne osoby które miały aborcję za Chiny nie dały sobie powrozyc.

Gość gość
Ciekawa jest wróżba z zanuzaniem obrączki w szklance wody... Jeśli chodzi o dzieci to się wszystkim sprawdzalo, a jeśli chodzi o wyjście za mąż to nie wiem. Muszę zrobić komuś kto już ma męża :d Ale faktycznie jest to ciekawe

Gość gość
Zrób mi :D Nie ma żony, a chce :)

Gość Adelejda
Kiedyś robiłam i to kilka razy i za każdym razem wychodzilo mi 2 dzieci, chłopak i dziewczynka. Wyszedł mi też wiek, w którym mialamiejscu wyjść a mąż. Nic się nie sprawdziło.

Gość gość
Musisz sam zrobić :) Wez nitke, szklankę do połowy z wodą i kogoś obraczke. Może to śmieszne, ale poczytaj w internecie, mnie to trochę zaciekawiło ze względu na praktycznie 100% zgodność u osób, które to robily :)

Gość gość
Jak wykopie jakąś na cmentarzu to spróbuje :D Tobie sprawdziło się coś? :)

Gość gość
Adelajda, to ciekawe. A może zrób jeszcze raz, trzeba używać lewej ręki. Może wtedy robiłaś niedokładnie :) Bo akurat z dziećmi to wszystkim się u mnie sprawdza :)

Gość Adelejda
14:25 Właśnie ze bujda. U mnie się nie sprawdziło. A szkoda.

Gość Adelejda
14:25 Właśnie ze bujda. U mnie się nie sprawdziło. A szkoda.

Gość gość
U mnie dopiero się okaże, czy również zaliczę się do grona tych którym się sprawdziło :) o tej wrozbie opowiadała mi moja mama, jej się wszystko sprawdzilo :) innym w rodzinie również :)

Gość Adelejda
14:28 Właśnie kilka razy robilam w różnych odstępach czasu. Zawsze wychodziło tak samo ale się nie sprawdziło.

Gość gość
Ale wiadomo, że to forma zabawy bardziej. Znowu nie należy sobie za bardzo przybierać do głowy, bo to tylko jakieś ludowe zabobony. Więc jak ktoś zbyt serio do tego podchodzi to lepiej niech nie robi jeśli ma się rozczarować :)

Gość gość
Adelajda no dobrze, ale czy teraz masz męża albo dziecko? Jeśli tak to sprawdź co teraz pokaże :) a jeśli nie to oznacza, że wszystko przed Tobą! :)

Gość Adelejda
14:35 Nie mam dzieci i nie mam męża. Jestem od paru lat sama. A że jestem świeżo po 40 więc raczej wróżb się nie spełni. Ale już się z tym pogodziłam i jest wszystko w porządku :)

Gość gość
Oj to tylko może znaczyć, że los się jeszcze do Ciebie uśmiechnie! Na pewno tak będzie ;)

Gość Adelajd
Szeczerze, to już mi wszystko jedno. obym tylko miała zdrowie. (zabrzmiałam teraz jak moja 90 letnia babcia :))