Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obchód w szpitalu po porodzie jest taki upokarzający...

Polecane posty

Gość gość
do 08.19 to tylko żarty głupia krowo

Gość gość
08:19 kolejna poryta feministka... Co jest z Wami nie tak?

Gość gość
Niektóre tu chyba powiny w Afryce żyć -stale by z gołą doopą biegały i były zadowolone .Za takie praktyki jak tu opisano w paru niedalekich krajach lekarz by poniósł konsekwencje.

Gość gość
Co ma feminizm do szacunku do siebie i własnego ciała? Jeśli feminizmem jest brak pozwolenia by była Olech robił że mną co chcial- to tak jestem feministka :-)

Gość gość
Glupia jestes autorko! Gdzie mlodzi lekarze maja sie uczyc. Jak lekarze maja konsultowac Twoj stan zdrowia? Czy szwy prawodlowo sie rozpuszczaja, czy nie wdalo sie jakies zakazenie... Fakt moze nie jest to jakas superkomfortowa sytuacja, w ktorej zakrwawiona kobieta czuje sie naturalnie, ale postaw sie po drugiej stronie. Cos co od lat jest praktykowane i sie sprawdza na calym swiecie dla Ciebie jest upokarzajace. Dramat!! W takim razie nie pokazuj krocza, zacznij ropiec i bedziesz miala do kogo pretensje?

Gość gość
A czemu ma ropiec od razu? Ja nie pokazywalam i nie ropialam, a nawet nie wietrzylam! :) lekarze tak, musze sie uczyc, ja nie mialabym problemu z praktykantami, a nawet nie mialam bo uczyly sie na mnie 3 przyszle polozne, nawet zastrzyk dalam sobie zrobic jednej... Nie zgodzilabym sie na wystawianie krocza na sali z innymi pacjentkami i tyle, w moim szpitalu juz dawno tak nie robia.

Gość gość
21.12 -lekarze NA SAMYM POCZATKU powinni sie nuczyć stosunku i szacunku do pacjenta .Szkoda że tego nie potrafisz zrozumieć...