Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie, bo chciałbym znalesc stronę ktora przeglądałem 3 dni temu. Jednak wyczyściłem historie wczoraj, a słyszałem ze w google aktywność sie wszystko wyświetla i mam wszystkie aktywności i wszystkie strony tylko później nagle mam tylko wyszukiwanie w wyszukiwarce i innych stron jakie wpisywałem nie.. Ost cos zmieniałem w ustawieniach może przez przypadek cos związanego z tym. A histore na tel musze czyscic bo mi się później tel zawiesza. Czy jest możliwość jakoś zmienić w ustawieniach żeby kazda strona na ktora wejdę zapisywała sie w tej aktywności Google jak wcześniej?

Gość gość
Historia zapisuje się na koncie google jak jesteś zalogowany/a. Pewnie tam wyłączyłeś.

Gość gość
Znajdź coś takiego jak 'zarządzanie aktywnością' na swoim koncie gmail.

Gość gość
Na zarzadzaniu aktywnością mam ciagle wl z uwzględnieniem stron i nadal nic nie wyświetla na jakie strony wszedlem. Zalogowany tez jestem na google jest ta ikonka przy wyszukiwarce google w kilku czyli jestem zalogowany. Moze w tel w ustawieniach?

Gość gość
I zapisuje sie tylko i wyłącznie to co wpisze w google w wyszukiwarce. A wcześniej było ok. I mam zaznaczone z uwzględnieniem stron

Gość gość
Czasami też aktywność pokazuje się z opóźnieniem. Może też nie byłeś cały czas zalogowany na tym koncie. Jak wykasowujesz historię przeglądania z telefonu z przeglądarki to może masz tam zaznaczone 'autouzupełnianie danych..' i wtedy wylogowywuje Cię ze wszystkich aktywnych sesji czyli z kont na których byłeś zalogowany.

Gość gość
Nie nie. Ciage jestem zalogowany bo jest ta ikonka. Wydaje mi sie ze jakby sie wylogowało to by nie zapisywalo sie to co wyszukiwałem w google i mam zaznaczone z uwzględnieniem stron tez ciągle od początku bo milion razy już sprawdzałem . Moze cos z synchronizacja sie zmieniło?

Gość gość
Jak ten tel był nowy to wszystko sie zapisywała kazda aktywność a teraz tylko ta z google