Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez miłości

Rak z nią jestem i ani razu się ze mną nie kochala

Polecane posty

Gość Bez miłości

Nie wiem co robić chyba z nim zerwe bo nie mogę jej namówić na sex fajny ma charakter zawsze uśmiechnięta pracowita myślałem ze mnie zdradza ale nie bo kumpel ja pokrywał którego ona nie zna i to też nie chciala nie wiem co się dzieje

Gość Bez miłości
Przepraszam za literówki

Gość gość
Podobnie mam ze swoim, brak spotkań i sexu.Chyba z nim zerwe

Gość gość
jestes po wazektomii uzywasz prezerwatyw jestes mily uprzejmy i czysty nie palisz nie ćpasz i nie upijasz sie? masz czyste schludne wygodne mieszkanie? prawisz jej komplementy, jestes czuly, troskliwy, delikatny i opiekunczy? nie było zadnego seksu? nigdy? Czegos z wyzej wymienionych brakuje. ona sie zle czuje, niepewnie. Wie że nie bedzie przyjemnie, z jakiegos powodu Czegos brak. czegos z wyżej wymienionych nie ma. i nie jest pewna i bezpieczna z tobą

Gość gość
ja prdl, jakim trzeba być desperatem żeby się zkimś spotykać tyle czasu bez seksu :o chyba że masz 16 lat to można to zrozumieć

Gość Anna1157
No to kupuj mu iqman kochaniutka... Na co czekasz? Mój bierze bo ma problemy z penisem. Od tego są suplementy aby pomogły. ten działa na mojego wiec na twojego też podziała. No i le nbędziesz czekała ;)