Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Caly czas sie slyszy, ze faceci leca tylko na wyglad, a kobiety i na wyglad i..

Polecane posty

Gość gość

Gruby portfel, i zaradnosc, i inteligencje, i kulture osobista, i sposob spedzania wolnego czasu, i czy lubi dzieci, i czy chce sie ozenic, i na poczucie humoru, i czy tanczy, i na mieszkanie, i na samochod, i na to czy jest zakochany, i na stylowy ubior itd...

Gość gość
...i na pewnosc siebie, i na odwage, i na gadane, i na ekstrawersje...

Gość gość
na wygląd sie nie leci bo więcej stracisz jak zyskasz

Gość marawstala
Nic na to nie poradzisz : )

Gość gość
Ty zapewne nie masz nic i stąd ten ból dupy. Tak naprawdę wszyscy jesteście tacy sami więc chyba oczywistym jest że lepiej wybrać kogos z powyższym zbiorem zalet niż faceta bez nich. I tak skończy się tak samo ale co przeżyjesz to twoje.

Gość gość
13:34 skonczy sie tak, ze bedziecie starymi bezdzietnymibpannami, ale mnozcie dalej swoje oderwane od rzeczywistosci wymagania.

Gość gość
Tak sądzisz? Ja myślę że co najwyżej będziemy rozwodkami z dziećmi. Pomasuj dupe to ci przejdzie.

Gość marawstala
Staropanienstwo to nie przekleństwo : ) Lepsze to niż pośpiech i zalowanie, ze sie źle wybrało... : )

Gość gość
Sądząc po tym co piszesz ciebie wychowal też ojciec i co wychowal? Zjeba. Na jedno wychodzi. Ciągle piszesz te same debilzmy. Żal mi ciebie.

Gość gość
Ależ mnie nie przeszkadza bycie starą, bezdzietną panną. Wolę to, niż rozwódkę z dziećmi. Mieć gacie w domu, tylko po to, żeby przy nich robić? A potem wychowywać dzieci? Sorry, wolę być wolna, bezdzietna i zadowolona z życia. Niektórym się wydaje, że tylko dzieci i rodzina dają kobiecie spełnienie. A taki chuj, jak słonia nos. Albo fajny, interesujący facet na poziomie, albo won. Nie potrzebuję towaru III sortu, tylko po to, żeby mieć jakiegokolwiek.

Gość gość
13:42 niby jakie pisze wariatko? :D

Gość gość
13:45 Chuj ci w dupe zjebie. Stary debilu któremu brakuje seksu ewidentnie.

Gość gość
Wolę wychowywać sama dziecko niż z jakimś zerem.To bardziej opłacalne

Gość gość
13:48 widac twoja "wysoka kulture" patologiczna mizoandryczko. :) 13:50 to wychowuj - znasz juz ryzyko.

Gość gość
13:53 Na moją kulturę musisz zasłużyć, sfrustrowany wiesniaku. Masz cokolwiek z napisanej przez siebie listy? Jeśli miałbyś połowę to właśnie w momencie gdy to czytasz robiłbys coś co robią dobre partie. A ty co robisz? Wysrywasz kocopoly ze sflaczalej dupy. Gdzie? Na forum dla bab których nienawidzisz! Gratki :classic_cool: PS. gdybym wychowała syna na takiego jelopa w pełnej rodzinie to chyba bym się pociela siekierą.

Gość gość
gość dziś Wychowam nie bój się o to :)

Gość gość
13:56 ty w zyciu bys wariatko nikogovnie wychowala, bo jedynie przekazala bys swoja patologiczna mentalnosc mizoandryczko, a to z wychowaniem nie manic wspolnego! Naszczescie dzieci nigdy nie bedziesz miec, bo kto by chcial taka agresywna mizoandryczke, pewnie jeszcze z problemami alkoholowymi!

Gość gość
Mam o wiele wyższe wymagania niż ta smieszna lista, a od 16 r.ż byłam sama tylko wtedy gdy mocno mi na tej samotności zależało. Teraz jestem szczesliwą mężatką. I pierwsze słysze, że meżczyźni nie mają innych wymagań niż doopa. Sfrustrowanych swoją nieudacznością przedstawicieli marginesu społeczego do grupy męzczyzn nie zaliczam. Jak patrzę się na kobiety swoich wykształconych kolegów z pracy, męzczyzn z mojej rodziny, znajomych, jakoś nie zauważam by poza wyglądem nic sie nie liczyło bo nikt nie związał z mającym kulturowe i intelektualne braki pustakiem po podstawówce Wymagania co do partnera to cecha normalnego człowieka, który sam reprezentuje sobą jakies wartosci, bez róznicy czy to mezczyzna czy kobieta

Gość gość
14:00 Naucz się pisać a później się pluj. Chociaż poprawnie się obslinisz.

Gość gość
14:43 idz sie zachlaj pijaczko.

Gość gość
Kolejny temat gdzie kobiety wola leciec naa debili lub byc same zamiast zainteresowac sie fobrym mezczyzna

Gość gość
A ja dzieci nie chcę mieć kategorycznie, facetów coraz bardziej mi się odechciewa, więc jakoś nie widzę problemu w byciu bezdzietną starą panną.

Gość gość
15:00 Całe życie na to mam :classic_cool: nie rozkazuj mi kaleko umysłowa.