Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ceny nieruchomości po BREXIT w UK

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, co może się wydarzyć? Czy będzie w końcu tendencja spadkowa? Jak będzie z nieruchomościami w Londynie, czy nadal będa drożeć czy stana w miejscu (bo chyba nie potanieja?) ? Planuję niedługo zakup domu w Anglii i nie wiem czy czekać na Brexit czy nie? Wszysycy mówia, że będzie krach jak w Hiszpanii i Grecji.

Gość gość
Jak Cię nie obchodzi to się nie udzielaj w watku o UK. Mnie za to nie interesuje Warszawa :-D

Gość gość
jak cie nie interesuje Warszawa to won na angielskie forum tepaczko ;) tu jest POLSKA

Gość gość
16:13 Idź do lekarza po niwe tabletki bo obecne nie działaja!

Gość Karol
Dnia 27.05.2018 o 17:43, Gość gość napisał:

A wuj mnie obchodzi uk. O prosze, tutaj piekny dom w Warszawie za 250 tys funtow i przepiekna działką. No pokaz mi takie cos w uk w takiej cenie! https://www.otodom.pl/oferta/warszawa-bialoleka-dworska-ul-olokowa-19a-ID15lux.html#72bad84461

Lepianka na maleńkiej parceli. I zadooopie jakieś bez dogodnej komunikacji. Za to cena kosmiczna i bezguście!

Gość Bimba

Mieszkam ok 30 km na wschód od Londynu.

Ceny domów w mojej okolicy spadły na dzień dzisiejszy licząc rok do roku o jakieś 20%!!!

Gość Julia
53 minuty temu, Gość Bimba napisał:

Mieszkam ok 30 km na wschód od Londynu.

Ceny domów w mojej okolicy spadły na dzień dzisiejszy licząc rok do roku o jakieś 20%!!!

Czyli teraz już są tylko 15-30 x wyższe za mkw niż w Warszawie

Gość Frankomanka

O ile wartość domu w którym mieszkam nie spadnie z £500k do £190 to nic nie straciłam. W Londynie to mało prawdopodobne, bo Chińczycy, Araby i Rosjanie trzymają to miasto na poziomie. Poza Londynem to bym się obawiała jakiegoś spadku, ale bez przesady. 

Gość Londynka

Czekaj na Brexit, my tez czekamy. Z takim PM jak Borys tylko czekac az rynek zacznie slabnac. 

A ten on domu w Warszawie, jak nie umiesz sie wyslowic w temacie pytania to spadaj dziecko, tu dorosli rozmawiaja.