Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet, które ćwiczą, jaki strój jest wygodny

Polecane posty

Gość gość

Ćwiczę w domu od około miesiąca. Miałam po ciąży słabą kondycję. W domu ćwiczę w zwykłych spodenkach i koszulce przylegającej do ciała. Stanik sportowy. Wcześniej nie chciałam kupować żadnego stroju bo nie wiedziałam czy będę wytrwała. Ale widzę, że ćwiczenia weszły mi w krew i ćwiczę z chęcią. I chciałam sobie coś kupić do ćwiczeń z jednej strony, żeby było mi wygodniej z drugiej, żeby lepiej się czuć. Patrzyłam na legginsy, ale nie wiem czy długie są odpowiednie na lato, czy będzie mi wygodnie. Nie wiem też co z góra. Jak ktoś może doradzić to dzięki.

Gość gość
Ja latem ćwiczę w samym staniku sportowym, Panache np. ma takie ładne, że szkoda je chować ;) Na dół cały rok mam leginsy takie ciut za kolano, najzwyklejsze z decathlonu. Ale możesz też kupić krótsze, albo spodnie jak do yogi - zależy co lubisz i jak ćwiczysz.

Gość gość
Zakladam stanik sportowy zeby cy cki nie fruwaly i krotkie spodenki, szczerze mowiac to jakie sie nawina. A co cwiczycie? Mi ostatnio podpasowal aerobox, nie potrzeba zadnych pilek, ciezarkow, ani nawet maty