Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piroska91

Czy to problemy hormonalne?

Polecane posty

Gość piroska91

Mam 27 lat. Od ok. dwóch miesięcy zauważam zmiany w samopoczuciu. Nie czuję się źle, ale trochę się niepokoję. Dokucza mi pocenie się. Do tej pory tłumaczyłam sobie to tym, że wiosna w tym roku jest ciepła i przypomina raczej lato, ale nigdy wcześniej nie miałam takich problemów. Bywa, że w ciągu dnia muszę wycierać twarz lub dekolt chusteczką jak moja mama, która przechodzi menopauzę. Oczywiście staram się mieć ubrania na zmianę i w miarę możliwości się przebieram, bo pachy dekolt i piersi są dość często spocone. Nie mówiłam chłopakowi o tym problemie, ale ostatnio rzadziej się kochamy. Powodem jest moja potliwość , bo jak jestem spocona nie mam ochoty na igraszki. Niedawno rano próbował inicjować zbliżenie i jak zaczął mnie dotykać spytał dlaczego jestem taka spocona. Jakoś się wykręciłam i uciekłam pod prysznic. Okresy mam regularne.

Gość gość
Zrob badania,to sie dowiesz. Nie masz na co czekac,i szukac pomocy na kafeterii. Zycze zdrowia.

Gość piroska91
ale do jakiego lekarza pojsc z takim problemem? Boje sie, ze mnie wysmieja..

Gość gośćzulka
Moze to problemy z tarczyca i musisz zbadac tsh itd.? Od hormonalnych tematow jest endokrynolog. Ale mozesz po prostu spytac lekarza interniste na https://edoktor24.pl/ jaka jest jego diagnoza. Powie ci czy badania masz zrobic czy zwrocic sie do specjalisty.

Gość gość
Ile ważysz?