Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nieudane dzieci w przeciwieństwie do dzieci brata!

Polecane posty

Gość gość

Córka brata jest na ostatnim roku medycyny a jego syn na ostatnim roku prawa. Moje dzieci to takie miernoty. Córka skończyła technikum technologii żywienia i gospodarstwa domowego, w tym roku zdawała maturę ale i tak wątpię, żeby coś z tego było. Patrzyliśmy w internecie to córka wyliczyła sobie 20 pkt z matematyki, nie wiem jak poszło jej z angielskim, polskim oraz dodatkowym przedmiotem. Syn jest technikiem organizacji reklamy, nie posiada matury, uczy się a właściwie kończy kierunek w szkole policealnej na kierunku asystent kierownika produkcji filmowej i telewizyjnej i chce robić kolejne kierunki w szkołach policealnych jako: reżyser lub operator filmowy. Wstyd mi za dzieci. Normalnie wstyd.

Gość gość
Wstyd to mieć taka matkę, wstyd!

Gość gość
wpółczuje Twoim dzieciom autorko

Gość gość
achcialas je miec powinnas miec swiadomosc ze Einstein zdarza sie raz na milion

Gość gość
Autorko, ale Twoje dzieci może nie są tak błyskotliwe w zdobywaniu wiedzy, ale mają inne zainteresowania? Mój brat i kuzynka są lekarzami -Super! Ja, jestem tylko robolem, wykonuję prace fizyczne, chociaż jakieś studia marketingowe skończyłam. A co robię? renowacja starych mebli, mam nieźle wyposażoną pracownię, nieźle zarabiam, ale pracuję fizycznie. Jedno jest ważne, mój brat kocha swój zawód, kuzynka podobnie, ale ja też kocham to, co lubię.

Gość gość
A,gdzie ucza na asystenta kierownika produkcji filmowej i telewizijnej? Nigdy sie z tym nie spotkalam.

Gość gośćyola
I to pisze matka ??? Ciekawe co o Tobie , powiedziałyby Twoje dzieci ??? Co Ty osiągnęłaś ??? Przykład idzie z góry , pamiętaj .....

Gość gość
gość dziś Autorko, jaki wstyd? Masz normalne dzieci i niezłe kierunki zawodu sobie obrały. Czy zaprosisz mnie jak syn dostanie kiedyś Oscara? Ważne, aby dzieciom odpowiadało to co robią. PS. Grzebanie w kiszkach, oglądanie szczątków jeszcze funkcjonujących organów, narzekania chorych, zmaganie się z chorującymi się pacjentami - to taka miła praca? Szczerze? Wolałabym pracować w ogrodzie botanicznym - tam też życie na poczesnym miejscu, ale jaki cudowny pejzaż

Gość gość
Medycyna... a pamiętasz ostatnie strajki lekarzy jak gowniano zarabiają? Może Twoi będą nieźle zarabiać po swoich szkołach. wstyd to by było gdyby byli narkomanami, złodziejami

Gość gość
Wiec pretensje miej do siebie

Gość gość
ja widzę tu tylko głupią prowokację. matury się nie posiada, ją sie ma. A ty co sobą reprezentujesz? Głupia baba, głupie dzieci hahaha

Gość gość
Autorko, zatem miej pretensje do siebie, ponieważ naukowcy już dawno odkryli, że inteligencję dziedziczy się tylko i wyłącznie po matce. Dlatego dzieci brata są zdolne ale nie po nim, tylko po bratowej. Twój brat to taka sama miernota jak i ty, autorko.

Gość gość
dziś haha dobre:D

Gość gość
ty wyżej dobrze jej napisałaś:D choć to i tak prowokacja:D

Gość gość
dzięki :) wiem że to prowo, ale wkurzyłam się i musiałam jej pocisnąć.