Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Napiszcie mi coś miłego na dobranoc

Polecane posty

Gość gość
Hedorivka, zrozum mnie dobrze, mi to obojętne czy całujesz się codziennie z innym kolesiem.Mozesz nawet stanąć z wypiętą gołą pupą na rynku w mieście i przyjmować wszystko co będzie przechodzić. Jedyne czego się czepiam to jest to, ze wypadałoby poinformować o tego rodzaju aktywności potencjalnego partnera, a może nawet narzeczonego / męża, piszesz ze chciałabyś związku. Wy wszystkie mówicie ze robicie co chcecie i nikomu nic do tego, tylko dlaczego potem się tego wstydzicie i nie chcecie się przyznać?

Gość gość
Ty się przyznajesz kogo bzykales czy nie bzykales i stąd ten ból?

gość dziś Mam takie przeczucie (bez urazy), że większość kontaktu z ludźmi jaki masz może pochodzić wyłącznie z internetu. W sensie, że nie spotykasz się często ze znajomymi albo masz bardzo wąskie grono osób, z którymi się widujesz. Choć może się to wydawać złośliwe, to nie chodzi mi o to, by Ci dokuczać. Po prostu mam takie przekonanie, że ludzie, którzy mają wiele znajomości w realu zdają sobie sprawę jak różnie jednostki się zachowują, niezależnie od tego, jaką wartość wskazuje metryka. A co do zdrowia psychicznego, to podejrzewam, że Tobie jeszcze dalej do niego niż mnie (a mam diagnozę xD), skoro spędzasz czas na dogryzaniu nieznajomym w sieci, którzy Ci nie wyrządzili żadnej krzywdy.

Gość gość
gość dziś O twojej starej? Tak mnie się wydaje poniekąd aczkolwiek w sumie być może prawdopodobnie lecz stanowczo na pewno. x swoją lochą się zajmij. wycieruchu wypluty przypadkiem xD

Gość gość
Japa dziwo. Karle zapluty. Wypierdku na forum dla bab. Zydku filozofie. Belzebubie.

Gość gość
zamknij jape pajacu

Gość gość
Gdybyś był facetem to byś wiedział jak się zamyka jape babie. Kosmaty mikrofiucie. Dali dali domba dzika dzika bomba ajajaja.

gość dziś Raczej nie przewiduję bym była w związku kiedykolwiek jeszcze.

Gość gość
Dzika dzika bomba to jest lochorna ajaj jaja ja jaj! Dali dali domba hedorifka tromba ajajaja jajaj.!

Gość gość
Wiem że gustujesz w takich panach. Widziałam cię w klubie.

gość dziś Oj, jakbyś zobaczyła "moich" panów, to byś sama zarywała :P

Gość gość
Dobranoc ślicznotko śpij dobrze

Gość gość
gość dziś Japa dziwo. Karle zapluty. Wypierdku na forum dla bab. Zydku filozofie. Belzebubie. x A Romów to szmaciura broniła co? Podwójna moralność? Żeby wymagać od innych, trzeba najpierw wymagać od siebie. Bura kur'wo 🖐️

Gość gość
Spierdalaj zwichrowana peezdo z mentalnościa kurwy.

Gość gość
Hedorivka wylizać i wypieścić ci stópki?