Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oskar Małgorzaciak

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam, odkąd przeczytałam ta historie nie mogę normalnie funkcjonować. Ciągle o tym myślę jak można... Podaję link http://sledczy24.pl/katowala-i-glodzila-malego-oskarka-chlopiec-nie-zyje-ona-wyjdzie-na-wolnosc-za-3-lata-uwaga-drastyczne-zdjecia/ Sama jestem matka, mój synek jest podobny z twarzy do Oskara i nie wiem nie mogę sobie poradzić.... Co czujecie?

Ja jestem w takim stanie od około 1,5 roku, nie ma dnia kiedy bym nie myślała o Oskarze czy innych zakatowanych dzieciach np. o Szymonie z Będzina, trzeba dużo mówić o tych dzieciach i nagłaśniać ich historie, może wtedy ktoś cos usłyszy i gdzieś zgłosi... Mój synek też jest podobny do Oskara i Szymona :( Jest o nim strona - obecnie w remoncie - ale tam codziennie pielęgnujemy pamięć o nim oskarekmalgorzaciak.kupamieci.pl/znicze.html

Gość W pamieci
Brak mi słów. Ja po prostu nie umiem opisać tego jaki ogromny ból czuje, a szczerze napiszę że nie dawno przeczytałam jaki los spotkał maluszka.Boże, płacze dziś chodź tyle lat minęło, płacze i nie mogę się pozbierać. Nie ma dla nich takiej kary która była by sprawiedliwa. To co przeżył Oskarek, jak on cierpiał chodź to za słabe słowo "cierpiał" bo tego nie potrafię opisać słowami... szczerze, nie życzę nawet takiego losu tym ludziom, bo nikt nie zasługuje na takie traktowanie. Tylko że moim zdaniem oni nie zasługują na miano człowieka, oni nie są ludźmi, oni nie zasługują nawet żeby nazwać ich bestiami! Sam szatan byłby urażony gdyby ktoś chcialby ich do niego porównać... Nie wiem kim trzeba być, aby móc bez skrupułów tak zabić dziecko

Gość gość
Jakaś jepnięta psychopatka albo sadystka. Wiem, okrutna sprawa, ale niestety nic na to nie poradzimy. Lepiej nie zawracać sobie głowy takimi sytuacjami, bo tylko ból psychiczny z tego jest i nic więcej.

Gość gość
Jezu, łzy same lecą :( Ten psycho-ojczym powinien zostać skatowany do nieprzytomności i mam nadzieję, że będą się nad nim latami znęcać w pierdlu.

Gość gość
Ogromna tragedia. Taki maleńki cudowny Aniołek. Podobnie katowany i zagłodzony był Danielek Pełka. A Szymuś z Będzina i Bartuś Kwiatkowski też byli katowani i umierali 3 dni w ogromnym cierpieniu. Tych zakatowanych czy bitych Dzieci są setki. Są strony Im poświęcone i epitafia, można zapalić wirtualnego znicza. Sama staram się odwiedzać Ich groby, tak często jak tylko mogę. Uważam, że trzeba o tym mówić, trzeba reagować, bo te Dzieci umarły przez obojętność dorosłych, krewnych, sąsiadów, pomocy społ., itp. Jeśli nie będziemy o tym mówić to jakby pozwolić tym Dzieciom 2 raz umrzeć.

Gość xxx

Czy ktoś wie w jakim więzieniu siedzi jego matka? I co z jej wyjściem?

Gość Manila

Joanna Małgorzaciak siedzi w Grudziądzu i ma szanse niedługo wyjść tj.po połowie kary. ...

Gość Asia

To nie jest matka. Ona tylko urodziła. Mam nadzieję że sprawiedliwość ja dopadnie w pierwszym dniu wolności. Bo ten wyrok to Kpina. Ciekawe co to za sędzia wydał taki niski wyrok. 

A ten.. powinien już dawno skonac w meczarniach. Jak on mógł takie maleństwo z piesci po brzuchu bić. A ta leniwa ... na to patrzyła i dała je zabić.. Mam nadzieję że to bydło trafi do piekła jak zdechnie. 

Gość Asia

Trzeba coś zrobić, żeby nagłośnić tę sprawę! Nie pozwolić tym potworom opuścić więzienia! Mam nadzieję, że strażnicy przymykali oko jak pozostali współwięźniowie wymierzali sprawiedliwość. W moim przypadku jest podobnie, nie ma dnia, żebym nie myślała o Oskarku i innych bestialsko skatowanych dzieciach, o tym jak wiele osób ma ich krew na rękach! Przecież widać gołym okiem, że większość z tych dzieci była regularnie maltretowana i nikt nie zareagował! Jak tak można! Pracownica opieki, sąsiedzi, rodzina tych potworów... NIKT nie zareagował!!! Najgorsze jest to, że takie maleństwa nie uratują się same, nie mogą nigdzie zadzwonić. Powinni zrobić przymusowy przegląd zdrowotny dla każdego dziecka do lat 6, wtedy można byłoby mieć jakąkolwiek kontrolę 😞 dlaczego... nigdy tego nie zrozumiem...

Gość Edyka

Ktoś wie kiedy wychodzi ??  Trzeba ludzia przypomnieć- niech już na nią czekają 

Gość Edyka

Jaka trzeba być bestia, jak matka może nie kochać swojego dziecka? Strasznie przeżywam ta historie 😥 Modlę się za Ciebie kochanie, tak bardzo przykro nigdy pewnie nie zaznał miłości.. co musiał biedny czuć, nie rozumiał dlaczego go tak leja 😭😭 a brata kochają, umierał samotnie okropne 😭😭😭 bal się nawet zapłakać... serce pęka. Popatrzcie na zdjęciach widać, ze nawet pościeli dziecko nie miało, zarzucony koc... traktowali go potwornie, gdyby tylko ktoś się zainteresował, żyłbys dziś 😓😓 gdybym mogła Cię przytulić i cofnąć czas, zaopiekowałybym się Tobą i dała Ci mnóstwo miłości 😓 Mam nadzieje, ze Bog trzyma Cię na kolanach i mocno przytula

Dla takich tylko stryczek i to w centrum miasta, zeby inni mieli przestroge...