Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MajaDiet89

Ta dieta jest najlepsza?

Polecane posty

Cześć wszystkim! Jak wszystkie z nas (albo chociaż większość) mam problemy z moją wagą. Przy wzroście 168 ważę 90kg. To zdecydowanie za dużo. Jakiego typu dieta, by mi pomogła? Pozdrawiam, buziaczki! :)

Gość gość
żrę połowę, kilka małych posiłków w ciągu dnia, dużo ruchu 3 razy w tygodniu to najlepsza optymalna ilość, masz się spocić i to porządnie i do tego przydałoby się też iqacai któe świetnie działa na redukcję tkanki tłuszczowej, na początek na podkręcenie metabolizmu - idealne rozzwiazanie

Osiągaj Szczupłe Lub Muskularne Ciało Szybciej Niż Kiedykolwiek! Prosty Trening, Tania Dieta, Indywidualnie Dobrana Suplementacja! Wejdź Teraz Na Http://Www.Igortreneronline.Pl Przeczytaj Pozytywne Opinie Zadowolonych Klientów ! I Wygraj 10 Tysięcy Złotych!

Gość gość
Ja schudłam właśnie 13 kg stosując Slimunox. Zdrowe odżywianie to podstawa, dużo warzyw, ryb i owoców. Wykluczyłam z diety fast foody, tłuste potrawy i słodycze. Zaczęłam więcej się ruszać a nie leżeć tylko na kanapie i efekty widoczne

Gość Kamilax
Ja skorzystałam z opcji cateringu i wybrałam Wygodnądiete. Dzięki nim jem zdrowo, świeżo i fit. Posiłki mam smaczne i urozmaicone. Zaczęłam w końcu tez jeść regularnie i ćwiczyć a to wszystko dało znakomite efekty.

Gość Paulinka1157
Sądzę, że najlepiej jak policzysz sobie makro swojego ciała. Wzór jest prosty poszukaj w necie. Jak wyliczysz sobie dzienną dawkę kalorii to obetnij je o 200. Następnie rozdziel na białka tłuszcze węglę i podziel na 4-5 posiłków. Zacznij rano robić cardio (dla początkujących) kup sobie slimunox. Zresztą ktoś już go Ci polecał. No i jedziesz z tematem sądzę, że schudniesz spokojnie.