Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka ze śląska

kelnerka toples

Polecane posty

Gość gośka ze śląska

W latach 2013- 2015 pracowałam w niemczech jako kelnerka toples i sporadycznie tancerka był to zamkniety klub typu VIP w zwiazku z moja obecną sytuacją rodzinna i materialną chce podjąc taką prace w kraju Chciałabym uzyskać wiarygodne informacje o tym jak to wygląda w Polsce odnosnie realnych zarobkow atmosfery w pracy oraz rodzaju klientow Czytałam podobne tematy na tym i na innych forach wiec prosze aby nie udzielały sie osoby nie mające o tym zielonego pojecia ,oraz piszace ze bede uprawiać sex w niemczech nigdy żadnego sexu nie miałam Mam 34 lata 164 wz dlugie włosy brunetka 58 kg i to z czym w niemczech miałam czasami problemy czyli bardzo duży biust Mam meża i dziecko znam biegle niemiecki srednio angielski wyk wyzsze Interesuje mnie praca kelnerka /barmanka ostatecznie ze wzgledu na moje piersi tancerka Maż oczywiscie wszystko wie co robiłam i jakiej pracy obecnie szukam

Gość gość
Dlaczego duży biust przeszkadza w tanczeniu?

Gość gośka ze śląska
Chodzi o fizyke a nie tańczyłam tam walca czy tanga mam duże piersi wiec sie kołyszą wielokrotnie przeszkadzało mi to w byciu kelnerką Tańczyłam dla klientow lubiacych duże piersi przewazali w tym azjaci i czarni ale nie tylko

Gość gość
Gośka tutaj cieżko bedziesz miała uzyskać wiarygodne info 95% ludzi na tym forum potrafi napisać że to PROWO czyli prowokacja Jednak może ci sie trafi ktoś z pozostałych 5%

Gość gość
Zgadzam sie z wcześniejszym kom

Gość gość
Mężowi to nie przeszkadza??

Gość gośka ze śląska
Nie jest z tego powodu dumny ze mnie jednak wie o wszystkim i czesto o tym rozmawiamy

Gość gość
gośka ze śląska dziś Witaj , podaj maila , poszukuje takiej kobiety , praca klub centrum Katowic

Gość gośka ze śląska
Nie podaje maila i nr tel prosze napisać tutaj jakie wynagrodzenie i pełen zakres obowiązkow czyli jaki są oczekiwania

Gość gość
gośka ze śląska wczoraj Załóż maila i podaj

Gość gość
Podpinam sie pod pytanie autorki