Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co przed ciąża

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, co może pomóc zajście w ciążę? Kwas foliowy? Coś jeszcze?

Gość gość
Kwas foliowy nie pomaga w zajściu w ciążę, stosuje się to w innym celu.

Gość gość
Kwas foliowy nie pomaga w zajsciu w ciążę

Gość gość
A co pomaga? Ja jestem 3 dni po lyzeczkowaniu i bardzo nam zależy na dzidzi. To była moja pierwsza ciąża która straciłam. Więc jakie są wspomagacze na zajście w ciążę?

Gość gość
W Twoim przypadku po pierwsze czas na regenerację macicy skoro jesteś po lyzeczkowaniu, na wzmocnienie endometrium orzechy, tłuste ryby, wytrawne wino czerwone, kwas foliowy zapobiega wadom cewy nerwowej u dziecka, zaleca się jego suplementacje 3 miesiące przed planowaną ciążą i do jej połowy. Poza tym zdrowa dieta, jakaś aktywność fizyczna i seks

Gość gość
Cynk wspomaga zajscie w ciaze

Gość gość
Cynk to bardziej dla.mężczyzny

Gość gość
Po co chcesz "wspomagacz" na zajście w ciążę? Długo się o pierwszą ciążę starałaś? Ty może bardzie miałaś problem z utrzymaniem ciąży a nie z samym zajściem.

Gość gość
O pierwszą ciążę starałam się 9 miesięcy. Oczywiście nie udało mi się jej donosic no bo miałam zagrożona ciąże bo miałam krwiaka który mi pękł i miałam straszne krwotoki. Wiem że po lyzeczkowaniu muszę odczekać chociaż 3 miesiące ale boję się że przez poronienie mogę mieć problemy z zajściem w ciążę.

Gość Krsyai1157
po ciąży dopiero problem będziesz miała, jak zrzucić te dodatkowe kilogramy. Proponuje już teraz kupić sobie slimunox. Fajny suplement. Można zrzucić sporo kilogramów. Cieszy mnie, że jest środek który można brać po porodzie. Ja męczyłam się, ze swoją figurą chyba z rok. Dopiero trener dał mi ten suplement. Powiedział spróbuj zobaczysz. No i widzę ogromne efekty.