Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Przepraszam, odkąd przeczytałam ta historie nie mogę normalnie funkcjonować. Ciągle o tym myślę jak można... Podaję link http://sledczy24.pl/katowala-i-glodzila-maleg o-oskarka-chlopiec-nie-zyje-ona-wyjdzie-na-wolnosc-za-3-lata -uwaga-drastyczne-zdjecia/ Sama jestem matka, mój synek jest podobny z twarzy do Oskara i nie wiem nie mogę sobie poradzić.... Co czujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2018 Nikt nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2018 Tragedia do której nie musiało dojść, bo o katowaniu małego Oskarka wiedziała m.in opiekunka społeczna, rodzice Artura Nurkowskiego, lekarka u której był Oskarek miesiąc przed śmierią( wtedy na ciele na pewno miał już ślady pobicia)) Zawiedli ludzie i ich obojętność. A co do morderców Joannie Małgorzaciak i Arturze Nurkowskim to dostali 25 lat i odsiaduje kary. Zdecydowanie za niska kara dla dzieciobójców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćxx Napisano Lipiec 31, 2018 Miejmy nadzieje ze nigdy nie wyjdą na wolnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zła Napisano Styczeń 1, 2019 Ktoś wie, czy te ludzkie szmaty w więzieniu dostały porządny wycisk od współwięźniów ? Czy w tej chwili okazują jakąkolwiek skruchę? Kaci Daniela Pełki chociaż sami się zabili. A te ścierwa nawet nie potrafią sami się ukarać. Jak można tak skatować dziecko. Dlaczego poprostu go nie oddali. Tak nawet psa się nie maltretuje. Gdybym ja z tymi ...mi siedziała.. to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Wrzesień 6, 2019 Ci podludzie chyba żyją. ... (matka) pewnie za niedługo wyjdzie. Nie zrozumiem nigdy jak mogła patrzeć jak ten ... bije chłopczyka pięścią po brzuchu. Dlaczego nie oddali Oskarka???? Mam nadzieję że jeśli kiedy wyjdą ktoś zrobi z nimi porządek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Październik 10, 2019 Ja też nie mogę zapomnieć o tym chłopczyku. Biedne dziecko. Nic dobrego go nie spotkało na tym świecie Ta historia co jakiś czas wraca do mnie. Mam nadzieję że niebo istnieje i Oskarek tam jest. Oby tam byl szczęśliwy. Nie rozumiem jak Ci zabójcy bezbronnego dziecka nie dostali dożywocia. I pewnie są oddzieleni od reszty więźniów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pauline 0 Napisano Luty 6, 2021 Dowiedzialam sie o Oskarku I Jego tragicznej smierci 4 dni temu i jakby cos we mnie peklo nie moge dojsc do siebie. Kazdy dzien o nim mysle lzy leja mi sie po policzkach na sama mysl o nim i ile sie wycierpial i tej ludzkiej znieczuliczy .... brak slow sama mam synka 3 Latka I tak Nieraz na niego patrze i mysle o Oskarku jego Gehennie ktora trwala 2 Lata co to bezbronne dzieciatko Musialo czuc ile bolu zniesc.... nie jestem sobie w stance tego wyobrazic jak tak mozna slrzywdzic taka Mala istotke .... dlaczego nikt mu nie pomogl? Mam nadzieje ze tam w gorze jest szczesliwy teraz to jedynie mozemy sie za niego pomodlic Zawiedlismy ta mala Istotke ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 7, 2021 niestety ludzie i świat (prawa przyrody) są z gruntu złe nie wiem czemu ludzie wciąż się łudzą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flinta2312 0 Napisano Wrzesień 4, 2022 Oskarek umarł chwilę przed moją maturą, kocham go jak własne dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach