Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola00xD

Mój facet był prawiczkiem a ja miałam wcześniej czterech partnerów!!!

Polecane posty

Gość Ola00xD

Najlepsze jest to że on jest z nich najprzystojniejszy i to że to ja musiałam się do niego dobierać, raz mu naćpana nawet przez telefon powiedziałam że go porwę z jego mieszkania, gołego i go będę gwałciła :D raz też mu tyłkiem na kolanach usiadłam i mu strzpełam i się spuścił w majtki jak jeszcze był prawiczkiem xD Ale teraz pytanie, czy mam się obawiać tego że mnie zdradzi, ogólnie to jest najlepszy ze wszystkich moich facetów ale obawiam się może chcieć spróbować innej, zwłaszcza że podoba się wszystkim moim koleżankom. Jak sprawdzić czy mnie nie zdradza i jakie macie doświadczenie z facetami co byli prawiczkami? xD Ja mam 18 lat a on 21

Gość gość
Podasz maila?

Gość gość
Mój był również prawiczkiem ja dziewicą gdy zaczęliśmy uprawiać seks. Dopiero po roku poznania się zaczęliśmy uprawiać seks grupowy 2m +1k i odwrotnie. Raz było 3m i ja to był najlepszy seks dla mnie i mojego wtedy jeszcze chłopaka. Gdy pomyśli o tamtym seksie odrazu mu staje.

Gość gość
Moja sytuacja była inna ja byłam dziewicą i chłopak prawiczkiem lecz nie chciał by on mnie rozdziewiczył. Do dziś nie mogę zrozumieć i przyszedł nam z pomocą mój starszy kolega i zrobił to przy chłopaku. Po rozdziewiczeniu mnie mój chłopak się kochał ze mną jako drugi. Przecież krew go niezraża bo kochamy się nawet podczas okresu.

Gość gość
Zdradzi predzej czy pozniej. To siedzo w psychice. Facet chce byc zawsze pierwszy i jedyny a jak nie jest to sobie rekompensuje to na boku. Do tej co pisze ze facet nie chial byc jej pierwszym - dziwne i osobiscie uwazam ze ma zryta psyche albo chcial cie ponizyc tak na przyszlosc raczej jesli nie jest chory psychicznie to jest dosc wyrachowany i raczej w waszym zwiazku on nie darzy cie miloscia. Troche cie upodlil takim zachowaniem