Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

... jak to rozumieć ... ??

Polecane posty

Gość gość

... bylismy ze sobą w zwiazku na odległość ( ona z opoczna ) przez 2.5 roku. Kochalismy sie bardzo, byłem miłością jej zycia. Ja kocham ja ogromnie jeszcze teraz, od ok. roku bardzo sie zmieniła na niekorzyść, stała sie zaprzeczeniem kobiety, którą pokochałem. Ponad rok temu załozyła sobie w telefonie Messenger, zaczęła doostawać propozycje od panów. Mowiła czesto , ze mnie kocha a za chwilę słyszałem tekst..... ze w kazdej chwili moze mieć innego faceta. Teraz mielismy zamieszkac razem u niej, nie mogłem do niej przyjechać ze wzgledu na chorego ojca. W kwietniu, pod koniec słyszałem ja ostani raz..... zaimij sie ojcem i daj mi spokoj. Czy miłość tej kobiety do mnie jak zawsze twierdziła była prawdziwa czy moźe interesowna ? Czy mozna to załatwić jednym telefonem i schowac sie pozniej za jego milczeniem? Kiedy mi mowiła jak bardzo mnie kocha ja rosłem w siłę miłości do niej..... Dla mnie była to ogromna szkoła zycia jaką doświadczyłem.

Gość gość
Nie walczyłeś ,nie kochałeś to masz co chcesz?

Gość gość
Kochałem i kocham.....

Gość gość
Zostaw ją, laska Cię testuje. Chce sprawdzić na ile będziesz za nią latać z wywieszonym ozorem i czy zrobi z Ciebie pantofla. Kopnij księżniczkę w 4 litery i znajdź sobie wierna i madra