Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia091

Polecana i sprawdzona dieta

Polecane posty

Gość marysia091

Hej znacie jakieś dobre polecane przez was diety ? Efekty nie muszą od razu być spektakularne.

Gość RenataKa
Powiem Ci kochana, że jeżeli chcesz coś normalnego niewygórowanego cenowo a przy okazji dająca fajne efekty. To polecam Ci dietę ze strony Dieta Luks. Niedroga sprawa jak na dietę i naprawdę bardzo skuteczna. Wrzucam wam linka. http://sprawdz.ml/69882 Pozdrawiam

Gość marysia091
Dziękuję Ci za odpowiedź wygląda to naprawdę bardzo przyjemnie, chyba będzie to naprawdę Dieta Luks i zacznę ją stosować !

Gość Malwina81
Renatka bardzo interesująca dieta spróbuję i zobaczę jak to będzie ale wygląda naprawdę świetnie

Gość gość
Renatko to ja Marysia i Malwinka w jednej osobie i pisze sama do siebie i mam nadzieje ze ktoś uwierzy ze te leki działają ( a nie działają) ale musze jakos zarabiać

Gość gość
Mi diete dopasowywal dietetyk :D Najpierw uzupelnialam takie formularze na temat zdrowia i aktywnosci fizycznej, a potem pan Michał Wrzosek dopasował mi plan żywieniowy i podal przykladowe przepisy :) Swietny czlowiek, przez caly okres moglam liczyc na jego wsparcie :)

Gość kasienka133
To mówienie że ktoś piszę do siebie jest wyssane z palca. Wykupiłam tą dietę którą podaje Renata i jest naprawdę wszystko w porządku. Polecam wszystkim.

Zapraszam mało zapłacisz a dużo zyskasz nie warto samemu układać bo można sobie biedy narobić proszę oto link do wykwalifikowanego dietetyka i sportowca --- Osiągaj Szczupłe Lub Muskularne Ciało Szybciej Niż Kiedykolwiek! Prosty Trening, Tania Dieta, Indywidualnie Dobrana Suplementacja! Wejdź Teraz Na Http://Www.Igortreneronline.Pl Przeczytaj Pozytywne Opinie Zadowolonych Klientów ! I Wygraj 10 Tysięcy Złotych!

Gość gość
Jeżeli miałbym się jeszcze raz odchudzać a myślę że juz nigdy do tego nie dojdzie to bez wahania po raz kolejny zainwestowałabym w tabletki Slimunox.To dzięki nim i diecie udało mi się schudnąć i to skutecznie bo bez efektu ja-jo.

Gość racjonalna00
Ja diety nie polecę bo sama próbowałam przeróżnych i nic z tego nie wyszło, jedynie efekt jojo. Ograniczyłam cukier, starałam się gotować a nie smażyć, do tego ćwiczenia i iqgreen na lepszy metabolizm. Założenie było schudnąć 15 kilo, a udało się nawet 18 i jestem bardzo zadowolona.