Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sama?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 23 lata i byłam w długim związku, facet mnie zostawił i od 2 lat jestem sama. Nie jestem typową pięknością, mam 175 cm wzrostu, ważę 65 kg i długie blond włosy. Nie lubię swojego nosa i profilu bo jest za mało zarysowany, a nos za długi ale nie uważam się za najgorszą. Jednak nie podobam się facetom, w ogóle nie mam powodzenia, co jest ze mną nie tak? Dodam, że jestem otwarta, inteligentna, mam poczucie humoru, jestem raczej lubiana. Czy wygląd jest aż tak ważny?

Gość gość
może po prostu nie podobasz się facetom :D

Gość gość
Lepiej być sama niż z kolejnym dupkiem!

Gość major01
kobiety lubi sie nie a wygląd za charakter

Gość gość
Na forum jest facet, który bierze wszystko, co go zechce, podobna do ciebie go nie chciała, prawde mowiac wiele go nie chciało, może będziesz jej substytutem?

Gość milcz klamcooo
major01 dziś kobiety lubi sie nie a wygląd za charakter x gdyby tak bylo to brzydkie kobiety mialyby pelno kolegow, a ich nie maja, wy lecicie tylko na wyglad, lubicie tez te ladne, chcecie poznac tylko te ladne, chcecie sie kumlowac tylko z ladnymi, was interesuje tylko wyglad, tylko wyglad zaden charakter, fajne kobiety sa same bo nie maja wygladu, a nie dlatego ze nie sa fajne

Gość milcz hipokrytko
milcz klamcooo wczoraj no nie gadaj, robicie dokladnie to samo, mezczyzna moze byc brutalnym prostakiem, wyatrczy ze sie podoba to chocby baby bil, ponizal, chlal lub cpal, to i tak latami gotowe doslownie wszystko oddawac zeby "zmienic misia na lepsze", a tym naprawde fajnym z charakteru, jak nie wygladaja ladnie, jak sie nie podobaja, to zadna, chocby zadatki na swietego mial, absolutnie zadna nie pofatyguje sie nawet porzadnie poznac, i tacy koncza sami, bo lecicie tylko na to jak sie facet prezentuje.

Gość major11
wiesz ile tu się odezwało dziewczyn o dużej pupie ?? 0000 o Tyle a chętnie bym sie nimi zajął

Gość gość
no nie gadaj, robicie dokladnie to samo, mezczyzna moze byc brutalnym prostakiem, wyatrczy ze sie podoba to chocby baby bil, ponizal xxxxxxxx to jest właśnie ten charakter którego one szukają teraz rozumiesz?

Gość gość1123
na poczatku, przy pierwszym wrazeniu faktycznie liczy sie tylko wyglad, ale juz nie raz mialem tak, ze po kilkunastu minutach rozmowy z laska, ktora bardzo mi sie podobala odpuszczalem sobie, bo albo byla malo inteligentna, nie dogadalibysmy sie itp.

Gość ktoś87
są tu fajnie dziewczyny bez względu na tuszę ?

Gość gość
gość dziś - ja mam wielki murzyński tyłek, ale nie chce mi się nikogo poznawać.

Gość gość
to nie poznawaj ale popisać można

Gość gość
milcz hipokrytko wczoraj milcz chamie !

Gość acordeon
Murzyński tyłek:)

Gość gość
po co marudzicie jak ktoś chce zapoznać macie wywalone a chcecie sie koleżką spodobać ... koleżanki z wami będą ??

Gość gość
milcz umyslowa amebo

Gość gość
tak będziecie się przepychać na poziomie 12 latków ?