Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie zagadują ?

Polecane posty

Gość gość

Siemka jestem ciekawa zdania innych osób. Chodzi o to,że mam 21 lat jestem atrakcyjną dziewczyną , wysportowaną, mająca swoje hobby. Dodatkowo mam poukładane w głowie. Jestem mało pewna siebie wbrew pozorom,ale zawsze jestem dusza towarzystwa i jestem kontaktowa. Moje pytanie brzmi dlaczego faceci nie zagadują, patrzą, piszą i wgl ale dlaczego wielu z nich nie potrafi do mnie zagadać ? Czy to wynika z ich wstydliwości ? Np do moich mniej atrakcyjnych koleżanek zagadują nie raz faceci ..czy do ładnych kobiet ciężej jest zagadać ? PS: nie uważam się za lepsza od innych, chce tylko nakreślić sytuację

Gość marawstala
Bo moze nie wiedza jak

Gość gość
Bo to tchórze, tylka się gapic potrafią. Ich strata

Gość Poliana66
Jeśli nie zagadują, ale się namiętnie gapią tzn. że ich onieśmielasz i jestes b. ładna. w przeciwnym razie nie zwracaliby w ogole na Ciebie uwagi, ewentualnie docinki jakieś.

Gość gość
Widocznie im się nie podobasz bo mają inny gust.

Gość gość
Dlaczego ty nie zagadujesz facetów?

Gość gość
Jestem nieśmiała zawsze czekam na inicjatywę z jego strony.

Gość gość
Mój Facet mi powiedział że w życiu by do mnie pierwszy nie zagadał bo by się bał. Że taka ładna dziewczyna na pewno ma dużo wymagań, wysoka poprzeczkę i nie zwróci uwagi na zwykłego faceta

Gość gość
Nieważne jak wygląda kobieta. Istotniejsze jest to, jak się zachowuje. Jeśli sprawia wrażenie takiej, która „wyżej sra niż döpę ma”, to nikt do niej nie będzie chciał zagadać.

Gość gość
gość dziś -ty zagadalas?

Gość gość
9:43 niekoniecznie masz rację. Jestem uśmiechnięta, sympatyczna dziewczyna, po prostu uznał, że taka dziewczyna nie dość, że jak pisałam wyżej ma wymagania to pewno ma też już faceta bo niemożliwe żeby była sama. A do drugiego gościa, tak, ja zagadalam ;)

Gość gość
jak zagadalas?

Gość gość
10:01, nie jestem jakaś flirciara, nie umiem w takie podrywy za bardzo, jakieś podchody, mruganie rzęsami czy coś. Wykorzystałam sytuację bo wypadł mu telefon jak wyciągał z kieszeni więc mu podniosłam i coś powiedziałam że szkoda by było roztrzaskac czy jakieś luźne gadki. Ja preferuję spontaniczność i szczerość a nie jakieś kretyńskie mruganie oczkami

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
26 a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
tak ciekawosc, a gdzie pracujesz?

Gość gość
Mężczyźni unikają ładnych kobiet, bo mają większe wymagania i więcej oczekiwań, a przy tym od siebie niewiele dają. Pięknotka na wielu płaszczyznach ma łatwiej i mniej się musi starać, a wokół krążą tabuny białych rycerzy tylko czekających na skinienie księżniczki, co czyni takie osoby ciężkie w codziennym życiu.