Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakas dobra dusza moglaby mi pomoc?mam 20 tys dlugow

Polecane posty

Gość gość
Zglaszam temat na policje. Żebractwo jest karalne!! Po nr konta i IP policja dojdzie do Ciebie.

Gość gość
mieszkam z rodzicami ale z rodziny teraz juz nikt mi nie pomoze. calosc:(

Gość gość
Nie pomoże bo już pewnie pomagali a ty dalej swoje.

Gość gość
Ja mam 40tys dlugow ale splacam regularnie po 800zl miesiecznie...

Gość gość
No to ja mam trochę więcej. Ale brałam. Ha dom plus wyko cze ie. Miesięcznie tysiąc. Spłaca regularnie. Ale zapierdalam na noce i w święta. Jeszcze rok.

Gość gość
to po wuj barany bierzecie pożyczki jak was nie stać na spłaty, tak to i ja miliony bym wzięła, ale nie stać mnie i żyję za 1700 zł z dzieckiem bez 500+, bo dal cholernych pisowców jesteśmy za "bogaci"

Gość gość
Ja też bez 500 plus. Mam. Dziecko gorszego sportu. Hehe...

Gość gość
autorze dlaczego nie zapiertalasz na 3 etatach dzien i noc na spłate swoich długów tylko siedzisz na dupie i wystawiasz łapę do ludzi?

Gość gość
Raczej tu nie ma osob dla ktorych ta kwota to tyle co nic. Ja np. Mam ok. 280 000 na koncie. Ale to na mieszkanie. A za te 2 000 moglbym sobie rok zyc nie pracujac. To sporo. Albo kupic najnowszego Maca, iPhona i zostaloby jeszcze na wakacje. Ale na te wszystkie rzeczy dla siebie tez zal mi kasy.

Gość gość
Proszę. Prace możesz zacząć jeszcze dziś, w tym miejscu : ebrokerpartner.pl/polecajacy/dsT5F jako specjalista ds. sprzedaży produktów bankowych i nie tylko. Praca zarówno dla osób z doświadczeniem, jak i bez. Najważniejsze jest dla Nas to abyś miał dobry kontakt z innymi osobami. Klientów możesz zdobywać zarówno wychodząc jak i nie wychodząc z domu. Z Naszego doświadczenia wynika, że najlepszym kanałem sprzedaży są portale społecznościowe. Nie musisz od razu zakładać fanpage, ale z pewnością warto to rozważyć. W pierwszej kolejności produkty możesz polecać swoim znajomym. Poniżej przedstawiam obowiązujący system prowizyjny : konto osobiste - 140 złotych konto firmowe - 180 złotych lokata - 144 złote pożyczka na 0% - 120 złotych pożyczka bez zaświadczeń - 225 złotych pożyczka gotówkowa - 2.5%

Gość gość
Po co podbijasz temat skoro nie masz nic do dodania?