Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tymi Polkami

Co to za plaga tatuaży u dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
czy każda kobieta musi byc elegancka?

Gość gość
21:34 Nie, może sobie być też babo-chłopem i pisanką wielkanocną ale nie wszystkim się to będzie podobało i nie wszystkie drogi i możliwości pozostaną otwarte ;) x 20:06 Mały przyziemny człowiek z problemami to ten, który się samookalecza. A tym właśnie są m.in tatuaże. Możesz się pluć, ale każdy profesjonalny psycholog Tobie to potwierdzi

Gość gość
Akurat psychologia udowodniła, że poprawianie wyglądu to nie jest samookaleczanie :D Elegancja to nie to samo co kobiecość. Kobiety nie dzielą się na eleganckie i męskie z wyglądu.

Gość gość
Powiększanie ust to też samookaleczenie?

Gość gość
Tatuuja się żeby więcej zarobić na A2.

Gość gość
Tatuują się bo mogą i bo to jest piękne

Gość gość bob
Popieram słowa autora. Pewnie trochę czuje ból d**y patrząc na te młode podlotki, bo ich pożąda, ale co najwyżej może sobie popatrzeć na młode ciało i skrytykować malowidła. Gdyby miał okazję taką zak***sić to szybko by o tatuażach zapomniał :-) Tak na poważnie to jest pewien rodzaj plagi i widać gołym okiem wysyp tatuaży wśród młodych (nie tylko kobiet). Szczególnie teraz, w okresie ciepła, gdy większość z nas chodzi w letnich ciuchach. Widuje się malowidła zwierząt - jelonki, sówki, pieski. Figury geometryczne, gł rąby, napisy, napisiki, kwiaty, gwiazki i inne "cuda na kiju". Szkoda mi tych ludzi i ich głupich chwilowych decyzji podejmowanych pod wpływem impulsu, dążenia za byciem trendy i zaleczeniem kompleksów bycia przecietniakiem. Dla mnie osoby z tatuażami to gł zakompleksione jednostki bez poczucia własnej wartosci, zachwiane wewnętrznie i nkerzadko zbuntowane.

Gość gość
Jakos przezyje, ze dla jednego goscia jestem osoba zakompleksiona. ;) Tatuaze podobaly mi sie od dziecka. Mam w planach wytatuowanie calego ciala i poki co nie odczuwam zadnej krzywdy z nimi zwiazanej.