Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35letniSamiecAlfa

Jestem 35 latkiem i wole młode od samotnej Trzydziestki

Polecane posty

Gość 35letniSamiecAlfa

Bo niestety muszę to przyznać ale jak spotykam fajna uśmiechniętą i cieszącą się z życia trzydziestolatkę to wzwyczaja ma męża narzeczonego.Prawi wszystkie samotne 30-stki to użalające się nad sobą histeryczki nie mogące funkcjonować bez leków psychotropowych.Do tego mające parcie na ślub i dziecko graniczące ze skrajną desperacją,nie wspominając o tym ze dość sporo z nich jest mało atrakcyjna i przy kości.Zaś młoda dziewczyna 19-25 lat to uśmiech i chęć zabawy przy takiej czuje się jak młody bóg,nie wspominając o uroczej buzi .Do tego dużo z nich,tych fajnych i ładnych jest jeszcze wolnych.

A ktoś na siłę stara się ciebie przekonać do starych panien po trzydziestce? :) Masz absolutną rację. Na twoim miejscu też wolałabym dwudziestolatkę, wcale ci się nie dziwię.

trzydziestolatki to towary drugiego sortu, no chyba że mają odpowiednie zarobki na odpowiednim (wysokim) stanowisku, to jeszcze można się zainteresować, a tak to szkoda słów.

Gość gość
Wszyscy fajni 30+ mają żony lub narzeczony. Ci samotni to wybrakowany towar, no chyba że ma wysokie zarobki - wtedy mozna jakoś przeżyć np taki wyjazd na Kanady, bo nad Bałtyk to niech sobie sam jedzie pierdziel stary .

Gość gość
Ale ze sa mężczyźni wolni lat 35? Wtf? Serio? Chyba jacyś rozwodnicy, czy inne przegrywy.

Gość marawstala
Masz do tego prawo : )

Gość gość
Ja jestem wolny mam juz 41 ale to jest nie do poznania. Niesmialy, czy to przegryw? Odezwalbym sie gdybym mial do kogo. Pozostaje mi sie kolegowac z kolezanka 31 latką.

Gość gość
20.07 dolasnie, to działa w dwie strony, zwykle z facetami po 30stce jest cos nie tak jeśli nie maja czy nigdy nie mieli kobiety. Często to mamisynkowie i cioty. Także jest prawdopodobne ze z Toba autorze jest cos nie tak ;) i to ze chcialbys 20-25 latke, nie znaczy ze jakakolwiek dziewczyna w tym przedziale wiakowym się Toba zainteresuje, no ale pomarzyc możesz :D

Gość gość
kazda młoda to uśmiech i chęc zabawy? dobre sobie

Gość gość
no i pamiętajcie, ze w świetle najnowszych badań to starsi faceci maja zwiększone ryzyko, ze dziecko bedzie mieć wady lekarze im odradzają się mnożyć

Gość gość
a ze mną w wieku 20- 25 było coś nie tak :D miałam depresję, trądzik, bałam się ludzi więc na pewno nie byłam ta waszą radosną stereotypową dzierlatką, w ogóle mało takich jest, młodość to nie kretynizm

Gość gość
Buahaha ale mam z was beke tepaki.. wolnosc to cos pieknego, nie trzeba sie uzerac z nikim. Przegrywy to mecza sie w malzenstwach i z bachorami..

Gość gość
ja mam 23 lata i nie chcialabym byc z kims takim, bo tez kiedys bede miala 30 lat i co wtedy, kop w dupe..... smutne jest, ze jestesmy rzeczami dla was.

Gość gość
nie byłam ta waszą radosną stereotypową dzierlatką ja tez nie jestem :D wy sobie wybieracie te najladniejsze, rozchachane dzierlatki, ktore maja chlopakow w swoim wieku, sory.....

Gość gość
Jesli kobieta do 30 nie ma meza to znaczy, ze jest beznadziejna. Nawet brzydka, biedka i kaleka kobieta bez problemu kogos znajdzie

Gość gość
blah blah zmieni wam sie plyta jak kiedys wam sie corka urodzi

Gość gość
Ani ja ani żadna z moich koleżanek nie chciałabyśmy takiego starego, sflaczałego dziada. Nie ma to jak młode, wysportowane ciało 20 parolatka. Śmiać mi się chce z tych 30+ przegrywów, których czasami naciągniemy na parę drinków i śliniących zostawiamy pod domem. Nic im wtedy nie zostaje jak wrócić do domu i zrobić sobie dobrze, marząc o nas.

Gość gość
nie ma nic zlego w zwiazku 30 parolatka z mlodsza dziewczyna, kobiety lubia starszych, dla mnie 5 lat to gora, ale wiele kobiet nie ma nic przeciwko nawet 10 lat roznicy. ale sama nie wiem... gdybym wiedziala, ze mezczyzna ma takie zdanie o kobietach jak autor tematu to zrobiloby mi sie po prostu przykro i nie wiem czy by mnie to nie odstraszylo. Balabym sie zranienia itp. i zadna zabawa wiedzac, ze jest sie obiektem pozadania tylko przez swoj wyglad i wiek...

Gość szry
23:22 dobrze wiedziec, ze jednak okreslanie kobiet 30+ jako stare, sflaczale babsztyle to nic zlego. no niestety, i pamietaj, jesli juz masz + 30 lat, to nie mozesz sie oburzac nawet, sama stosujesz dokladnie te same okreslenia dla rownolatkow, jesli mniej... jak duzo mniej? minie szybciej niz myslisz i staniesz sie starym, sflaczalym babsztylem:D milej nocy, KOLEJNEJ, a czas sie nie zatrzyma:D

Gość gość
A mnie właśnie takie kobiety kręcą nie wiem co wy widzicie w młodszych :)

35-letni mężczyźni nie wyglądają staro, niektórzy są bardzo, bardzo atrakcyjni no ale już jestem dla nich o 10 lat za dojrzała i mam nadwagę.:(

Gość gość
23:40 napisala ci jakas wkurzona dziewczyna bo ten temat jest wkurzajacy i tyle, nie ma co uogolniac ze kazda tak mysli. Czemu kobiety i mezczyzni nie moga sie po prostu kochac bez wojen :P ehh. Kazdy ma prawo do swoich preferencji, ale po co jeszcze jezdzic po kims np. po tych 30 letnich kobietach, ktore biora leki i sobie nie radza? kochajmy sie ludzie

Gość gość
Ja (ten 41) wygladam wg kolezanki 31 ki na max 32. Ale, boje sie traktowac serio jak interesuje sie mna kobieta mlodsza niz np 6 lat. Sam niewiem, do jakich moge zagadac bo przeciez te prawie rowne wiekiem wygldaja za staro. Ja zas zawsze na chlopaka, dlatego takich trzeba omijac, tak pewnie mysla panie.

Gość Jadwiga_Kucharska_2000
Powiedzcie ''cześć'' temu temacikowi 🖐️ 7l3q

Gość Genowefa_Sikorska_1972
Możecie powiedzieć ''ciao'' temu topikowi ! 5433

Gość Iwona_Mazur_1972
Powiedzcie ''bywaj'' temu temacikowi xD ęt0z

Gość Dorota_Kaczmarek_1988
Powiedzcie ''nara'' temu temacikowi 🖐️ eu8e

Gość Renata_Czerwińska_1987
Powiedzcie ''auf Wiedersehen'' swojemu ukochanemu temacikowi ! 7hóv

Gość Stefania_Wróbel_1999
Powiedzcie ''sayonara'' swojemu ukochanemu topikowi 🖐️ dh0w