Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge opanować napadów śmiechu jak tesciowa mnie poucza

Polecane posty

Gość gość

wkurwia ją to strasznie i zaczyna sie tak nakręcać, że ostatnio trzasnęła drzwiami i powiedziała, ze wiecej nie przyjdzie w odwiedziny, a ja naprawdę chce zachować powage, ale nie moge, rycze ze śmiechu,bo jej teksty i sposób w jaki wygłasza swoje mądrości jest przekomiczny, ostatnio opiertalała mnie całkiem na serio, ze nic dziwnego, ze kasy ciagle nam brakuje jak łusek karpia nie nosze w portfelu i kazdy normalny człowiek, jakbym go zapytala na ulicy czy nosi łuski karpia to mi odpowie, ze nosi, i mówiła to na poważnie z takim zacięciem ze z wrazenia naplułam se do kawy

Gość gość
a co jest śmiesznego w noszeniu łusek karpia,ty masz coś z głowa debilko

Gość gość
Hehe uśmiałam się ;) No to masz przynajmniej z nią śmiesznie :)

Gość gość
ja sie nie potrafie nawet na nią obrazic, bo jej teksty są po prostu rozbrajające, czesto nieadekwatne do sytuacji, normalnie rozpierdala system, nie zapomne jak zadzwoniła do mnie po porodzie i sciszonym glosem pełnym przejecia zapytala ,,a pochwe ci rozerwało?'' dostalam takiego ataku smiechu, ze matki obok patrzyly na mnie jak na wariatke, polozna patrzyła z niesmakiem i tylko skwitowała, ze w sumie lepiej tak niz depresja poporodowa

Gość gość
Łuski karpia w portfelu. Zabobońskie farmazony.

Gość gość
Up

Gość gość
ten jeden prosty trik sprawił ze Grażyna z Grudziądza rzuciła nudną pracę w mięsnym i zarabia dziś miliony nie robiąc nic

Gość gość
a co jest śmiesznego w noszeniu łusek karpia,ty masz coś z głowa debilko X pochwal ile się na łuskach karpia wzbogaciłaś niedebilko

Gość gość
A ja też się posmialam z tego co autorka pisze, bo to jest zabawne :-) autorko dobrze, że się nie fochujesz i nie spinasz , lepiej się pośmiać z nawiedzonej ;-) X W luskach karpia nie ma nic śmiesznego, ale już stara baba, która serio wierzy że te łuski zapobiegają biedzie to już jest śmieszne, a wręcz żałosne. XXI wiek drogie panie...