Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam fantazję, by pociąć się szkłem na jego oczach

Polecane posty

Gość gość

Ale szkoda mi atutu w postaci szczupłych i gładkich nadgarstków, by wprowadzić ją w życie :o

Gość gość
Obawiam się, że nigdy nie wprowadzę w życie kręcących mnie praktyk, bo szkoda mi swojego ciała :o

Gość gość
Na oczach twojego psychoterapeuty?

Gość gość
gość dziś Na oczach twojego psychoterapeuty? x Nie, ale blisko :D Nie mam psychoterapeuty na razie, chyba pora znaleźć jakiegoś…analityka :D 🖐️

Gość gość
Chciałam zapytać lekarza (bo serio mnie to nurtuje), czy podduszanie jest realnie niebezpieczne i dopiero na podstawie jego opinii wprowadzić swoje fantazje w życie, ale stwierdziłam, że są jakieś granice kompromitacji :D

Gość gość
Rozumiem. Mentora w wieku twojego dziadka. I ty chcesz powiedzieć że jesteś zdrowa psychicznie?

Gość gość
gość dziś Rozumiem. Mentora w wieku twojego dziadka. I ty chcesz powiedzieć że jesteś zdrowa psychicznie? x Po tobie za to bym przeszła na szpilkach 🖐️ Miałabyś chociaż taki kontakt z kimś ładnym :D No jedni są jak ja mezofilami, inni jak ty myzofilami, c'est la vie :D

Gość gość
Po prostu jesteś pierdolnieta

Gość gość
Łap linka, bo pewnie taka wiedza Cię przerasta, skoro tak usilnie szukasz wszędzie patologii :D https://www.playboy.pl/seks/2363/lubisz-starsze-kobiety-naukowcy-mowia-ze-to-nowa-orientacja-seksualna Twój pociąg do brudu i żuli w postaci mysofilii/mizofilii już omówiłyśmy nie raz, więc to sobie daruję 🖐️ Niemniej semantyczne podobieństwa, jak widać, zaistniały. I tylko na takie możesz w odniesieniu do mojej osoby liczyć :P

Gość gość
Normalni ludzie nie czują potrzeby cięcia się.I to w sposób teatralny, testując czyjeś reakcje,manipulujac. Tyle w temacie. Dobranoc. Nie wysilaj się z odpowiedzią :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Normalni ludzie nie czują potrzeby cięcia się.I to w sposób teatralny, testując czyjeś reakcje,manipulujac. Tyle w temacie. Dobranoc. Nie wysilaj się z odpowiedzią cool.gif x Wystarczy, że ty się wysilasz i latasz za mną w każdy mój temat :D "Give it to me, give it to me, everything, you know how i like my world on a string ❤"

Gość gość
Idź się potnij szkłem na oczach świata będziesz większy fejm :classic_cool:

Gość gość
00:45 normalni ludzie nie są też takimi nudnymi i znudzonymi babskami z obsesją i fobiami wieczorna :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Idź się potnij szkłem na oczach świata lapka.gif będziesz większy fejm cool.gif x To on Cię tak do mnie przyciąga? :P

Gość gość
She used to call me DN, that stood for Dear Nymphette :D

Gość gość
Oh ah potne się. Oh ah chce się podduszac. Oh ah potne swe zgrabne nadgarstki przed moim dziadkiem. Jak na prawdziwą drama queen przystało. A właściwie histeryczke :classic_cool:

Gość gość
I can hear sirens, sirens, he hit me and it felt like a kiss ♥

Gość gość
Coś słabo wam idzie.

Gość gość
Oh ah potne się. Oh ah chce się podduszac. Oh ah potne swe zgrabne nadgarstki przed moim dziadkiem. Jak na prawdziwą drama queen przystało. A właściwie histeryczke cool.gif x Jeśli u Ciebie w rodzinie dziadkiem zostaje się przed 30 to szczerze współczuję skrajnej patologii :D

Gość gość
Hedorivka dziś Podduszanie jest spoko. Polecam. x Hej :D Próbowałaś? Jakie odczucia? #Jim raised me up, he hurt me but it felt like true love ♥ (jako kinestetyk piszę z nudów słuchany tekst, czekając aż mi przepuści wypowiedź xD)

Gość gość
Hedorivka dziś Ale nie pozwalam CI się ciąć! edytowano dziś x To Tylko taka luźna fantazja :) Jak japońskie kosmetyki Rivke ♥? Design piękny :)

Gość gość
wieczorna ty masz na tle Nimfy i Hedo już jakąś obsesję...

Gość gość
Nie spamować mi tu :o

Gość gość
Dobra nie bede spamowal:) a tak wgl to odpusc sobie ciecie.mam 39 lat i ilekroc gdzies ide a mam krotki podkoszulek kazdy mi sie przyglada.Choc jest to pamiatka z przed 20 lat to zostaje na cale zycie i zawsze bedzie budzic negatywne opinie ludzi. W ubieglym roku bylem na spotkaniu biznesowym w Tunezji i niestety musialem cale gorace dni spędzic w koszuli z dlugim rekawem klamiąc ze mam uczulenie na slonce.Widzac tak pociete rece nie bylbym traktowany z pelnym zaufaniem.Place za bledy mlodosci i choc ma to gleboko gdzies gdy sie gapią,lecz w niektorych sytuacjach musze sie pilnowac by nie zauwazono śladow