Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalla22

Imprezy

Polecane posty

Gość Natalla22

Hej. Nigdy nie chodziłam na imprezy, ale stwierdziłam, że chyba zacznę na nie chodzić, jestem młoda więc czemu nie miałabym się bawić tak jak większość. Ubrałam się tak jak na imprezę, tak żeby było mi wygodnie, no i żebym też całkiem ładnie się prezentowała. Nie szedłam na tą imprezę z facetem, ale zawsze dobrze jest się jakoś ładnie ubrać na wyjście. Nie chodziłam nigdy na takie imprezy, więc zabrałam bliską przyjaciółkę która chodzi częściej ode mnie. Chwilę potańczyłyśmy, ale w raz z upływem czasu, wzrastało też zainteresowanie facetów. Był tłum, i ruch był oczywiście mocno ograniczony. Nagle poczułam jak jakiś facet kładzie mi rękę na tyłek :( Ja oczywiście lubię takie coś, ale nie z losowym facetem którego nawet nie widzę na oczy :( Nie będę tutaj chyba pisać czy jestem ładna czy też nie, bo to mi przypomina zachowania tych atencyjnych dziewczyn które rozpisują się jakie to one nie są piękne, a potem wychodzi na to że są podszywami :P Ale wracając, facet zaczynał mnie całować, ręka mu schodziła coraz niżej, a ja się trochę bałam. Koleżanka to zobaczyła, odsunęła go lekko ode mnie, i zabrała mnie z tej imprezy. Z jednej strony wiem, że wiele wiele dziewczyn chodzi na takie imprezy i daje się obmacywać po wszystkim, a z drugiej strony dla mnie to było dziwne. Gdybym miała faceta to miałabym teraz wyrzuty sumienia :( A wy jak uważacie? Na każdej imprezie tak jest?

Gość gość
Na imprezach to i seks się w kiblach uprawia, po prostu powinnaś być puszczalska i "łatwa" na takich imprezach, bo faceci tylko na to czekają. W sumie, jakbyś była brzydka to by się do ciebie nie dobierał :P Niech cię koleżanka kwasem obleje xD <żarcik>

Gość gość
Z reguły na imprezy dziewczyny chodzą właśbie po to żeby się puszczać na lewo i prawo ;)

Gość gość
Więc ona jest wyjątkiem od reguły, ale kto wie, czy jej się to tak naprawdę nie podobało i nie zacznie chodzić na takie imprezki ;)

Gość gość
Chodź na imprezy i dawaj dupy, takie dziewczyny puszczalskie też są potrzebne. Szybki numerek na imprezach nie boli ;) Na początku cię pomaca, wycałuje, potem idziecie do toalety, trochę poskaczesz na jego kutasie, spuści się i koniec :) I idziesz do następnego. Możecie się jeszcze najebać dla lepszych wrażeń :D

Gość gość
Bardzo trafnie polskie imprezy opisuje Cypis w jego piosenkach :)

Gość gość
Masz szczęście, że cię koleżanka "uratowała". Samotna kobieta jest zazwyczaj słabsza od faceta, i gdybyś była sama, to pewnie by cię wyruchał w jakimś brudnym kiblu. Na pomoc innych imprezowiczów nie licz - większość jest nachlana, naćpana, i cholera wie co jeszcze :(

Gość gość
Zgwałcił jak już a nie wyruchał :( :o

Gość gość
Pewnie się ubrała jak dziwka suka to się jej dobierali do dupy :(

Gość gość
Słowo "dziwka" jest ocenzurowane, a wyruchał już nie :D

Gość gość
seksssssss