Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona 1993

Czy jest możliwość niechcianej wpadki w tym przypadku? Pomocy

Polecane posty

Gość Zagubiona 1993

Biorę tabletki antykoncepcyjne. Regularnie bez żadnych wyczynowych wyskokow. Byłam tylko przeziębiona z dwa miesiące temu to brałam gripex i ibuprofen Max maksymalnie 3 tabletki w ciagu dnia a tabletki przyjmuje o godzinie 19:00. Po wcześniejszych dwóch połączonych opajowaniach(po ich skończeniu) nie wystąpiło krwawienie z odstawienia. Teraz po zakończeniu krwawienie wystąpiło ostatniego dnia przerwy i trwało jeden dzień. I teraz moje pytanie brzmi czy w takiej sytuacji jestem zabezpieczona? Testy ciazowe robione były każdego dnia przerwy które wyszły negatywnie. Z partnerem stosujemy stosunek przerywany z obawy przed wpadka.. Jest tu może ktoś to mógłby mi doradzić coś? Czy jestem bezpieczna? Proszę o poważne odpowiedzi..

Gość gość
Up

Gość gość
Pigułki, stosunek przerywany, negatywne testy, a Ty nadal masz wątpliwości? To juz jakas paranoja chyba.

Gość gość
A te leki w czasie przeziębienia? Nie obniżają skutecznosci? Brak poprzedniego krwawienia i to ostatnie jedniodniowe do tego ostatniego dnia przerwy?

Gość gość
Mogłby mi ktoś powiedzieć jeszcze coś ?

Gość gość
Nie chcesz wpadki, przestań uprawiać seks bo widać, że nie jesteś jeszcze na tyle dorosla żeby brać odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość gość
Wypowiedział się gość który nie ma bladego pojęcia o życiu..

Gość gość
Autorka postu zadała konkterne pytanie na którą chciałaby dostać odpowiedź. Konkretnie. A nie będą ja umoralniac czy powinna uprawiac sex czy nie.. Trochę szacunku.

Gość gość
Rozważasz aborcję - masz pytania? Jesteś po aborcji - chcesz porozmawiać? www.netporadnia.pl

Gość gość
Autorko, tez radzę sobie poukładać w głowie. Bo z taka paranoja to daleko nie zajedziesz. W jakiej ciazy ty chcesz byc, jesli bierzesz regularnie tabletki, dwa miesiące temu brałaś leki na przeziębienie bez recepty (wiem, ze antybiotyki moga niwelować efekt anty, ale takie na przeziębienie?). W dodatku stosunek przerywany. Juz dawno by ciąża wyszła, jesli bys była.