Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozprawka

Polecane posty

Gość gość

Moja córka chodzi do 7 klasy.Zawsze Z rozprawki lub opowiadania,wypracowania nigdy nie dostała nawet 4.Nie ma żadnych błędów, ponieważ Zawsze sprawdzam jej pracę. Ja miałam zawsze 5 z tego typu prac.Więc raz napisałam za córkę i dostała 3 z plusem. Więc poprosiłam o ocenę znajomą polonistkę i powiedziała, że nawet dalaby 6.Dałam jej jeszcze 2 inne opowiadania napisane przez córkę i powiedziała, że 4 i 5.Nie wiem co mam zrobić w poniedziałek idę do szkoły to wyjaśnić. Miał ktoś taki przypadek.

Gość gość
Moj synei mial to samo! Nawet raz mu prymus napisal za niego bo w ten sposob sie odwdzieczyl za sloik miodu od nas, wypracowanie ze czytajac je mialam wypiekow na twarzy, majstersztyk! Ucieszylam sie ze moj dostnaie w koncu cos wiecej niz troje. I co dostal? 3.! A gdyby polonistka woedziala ze to napisal kolega prynus dala by 5 na ktora z pewnoscia zasluzyl jak nie wiecej! poszedl do sredniej i teraz ma czworkeczki same a material trudniejszy wiec widocznie pi pa sie uwziela na Tw corce w czyms jej sie corka nie podoba..

Gość gość
Na takie sytuacje trzeba reagować wcześniej. Teraz, to już po ptakach.