Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklas

Dziwny Związek.

Polecane posty

Witam i z góry przepraszam, że jako mężczyzna udzielam się na forum dla kobiet, ale jest to sprawa skierowana właśnie do was. Poznałem moją dziewczyna 5 lat temu przez internet, wydawała się wtedy na niegroźną, bardzo miłą i inteligentną osobę. Mieszkamy razem około roku i nasz związek dziwnie wygląda, czuje się jak pantofel i to bardzo, jestem mięsożercą ona wegetarianką, ona gotuje, bo ja pracuje, więc przez to muszę jeść same wege rzeczy, nie przeszkadzało by mi to tak bardzo, gdyby nie stało się to jej obsesją, gdy kupuję coś ze zwierzęta ona to wyrzuca i zaczyna bardzo brzydko się na mój temat wyrażać i ostatnio nawet uderzyła mnie z pięści w twarz, przez co miałem limo pod okiem, oczywiście potem mnie przepraszała za ten incydent. Tutaj jest problem, moja dziewczyna jest wobec mnie bardzo agresywna, często szczypie mnie i uderza, ciągle uważa, że nie pomagam jej w domu, ponieważ sprzątam 3 razy w tygodniu, a ona 4 (Ona nie pracuje). Moimi pasjami jest jeżdżenie na rowerze i chodzeniu po bunkrach itd, ona zakazuje mi tego, oraz mówi, że jeżeli nie przestanę to ona się zabije, jest to bardzo dziwne zachowanie i dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Radźcie mi co zrobić w takiej sytuacji? Bardzo ją kocham, lecz nie moją znieść tego, że znęca się nade mną psychicznie i fizycznie.

Gość gość
To agresywna furiatka a Ty jesteś frajerem bez honoru ze jeszcze z nią siedzisz. Poszukaj normalnej kobiety bo się wykonczysz