Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce zostać w szpitalu po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Bo nienawidzę szpitali i w ogóle nie chce... co mogę zrobić w tej sytuacji? Nie chce zostawać tam sama w dodatku z wrednymi położnymi

Gość gość
Up

Myślę, że nie warto generalizować, że wszystkie położne są wredne. Wiele położnych są naprawdę oddane swojej pracy i pomocne. Podejrzewam, że wiele osób nie przepada za pobytem w szpitalu, ale sytuacja po porodzie jest wyjątkowa. Tutaj nie tylko chodzi o Ciebie, ale też o dzieciątko, które musi być obserwowane przez lekarzy w pierwszych dobach po urodzeniu, czy wszystko jest w porządku. Dlatego warto poświęcić się dla swojego maleństwa. Życzę radości z macierzyństwa i cierpliwości! :)

Gość gość
A co sadzicie kobietki o wynajęciu w szpitalu miejskim Pobytu ze swoim partnerem? Chociaż na jeden dzień dodatkowy.. nie wyobrazam sobie zostać sama w takiej chwili w dodatku prawdopodobnie będę mieć cesarkę

Gość gość
Ja wynajlam na cały pobyt po porodzie czyli 5 dób byłam po cc dziecko z żółtaczka uważam że prywatny pokój to najlepsze co mogło mnie spotkać zero skrępowania mąż na wyciągnięcie ręki polecam warte każdej kasy