Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto zdarzylo sie wam uprawiac seks z nieznajomymi mezczyznami

Polecane posty

Gość gość

majac meza? Pytam bo raz na delegacji mi sie zdarzylo, szalenie mnie to kreci.

Gość gość
Spadaj koniotrzepie 💤

Gość gość
Mam 34 lata, od 6 lat w związku, zdarzyło mi się 7 razy.

Gość Groźny pederasta
Dość często, tylko że ja nie mam męża :classic_cool:

Gość gość
mi się raz zdarzyło z jego kolegą

Gość gość
3 razy mi się zdarzyło. Wszystkie na imprezkach. Jestem dość łatwa i jak mi facet wpadnie w oko, to się dzieje;p

Gość gość
Byłam mężatką 12 lat, mąż był moim jedynym facetem z którym spałam w tym okresie, po rozwodzie postanowiłam się z nikim nie wiązać. przez ostatnie 3 lata byłam w łóżku z kilkunastoma facetami i powiem jedno, dopiero teraz czuję że korzystam z życia, ale trzeba Di tego dojrzeć, na pewno źle bym się z tym czuła przed 30stką.

Gość gość
Wiele razy ale jak byłam singielka

Gość gość
n

Gość gość
gość dziś a co za różnica przed 30 czy po?

Gość gość
obecnie nie jestem w związku, więc prawie przy okazji każdego wyjścia do klubu, czasami dwa razy, czasami porywam kogoś do mieszkania na dogrywkę. Jak byłam w związku to zdarzało się na imprezach szybki numerek, kiedyś chłopak czekał jak skończę robić zakupy, nie lubi sklepów, a stało się z zupełnie nieznajomym w przymierzalni. To był wynik złości na mojego faceta. Jazda była tak, że do dzisiaj wspominam.

Gość gość
tak z zupełnie, zupełnie nieznajomym to nie, ale miałam wyjazd szkoleniowy, służbowo i odległościowo towarzystwo bardzo dalekie więc bezpiecznie. W jakimś elemencie była rozmowa o zaufaniu w zespole. Jako jeden z przykładów podano nieskrępowanie ciałem, oczywiście w naturalnych sytuacjach, nie w seksie. Np swobodne korzystanie z sauny czy nie zakładanie stanika w gorące dni w relaksowych sytuacjach. Potem postarałam się okazać zaufanie, szczególnie dwóm kolegom i wyszła z tego coraz bliższe imprezowanie. Najpierw sądziłam że w końcu jeden odpadnie, a oni zgodnie pracowali nade mną, aż byłam gotowa. Fajne uczucie - seks bez czułości, przytulania i szeptanych słówek. Otwarcie, wesoło i swobodnie, bawiąc się nim, bawiąc się swoimi ciałami, zero skrępowania, zero oporów.

Gość gość
Mi tylko raz jak zbyt wiele wypiłem na weselu

Gość gość
9 22 rozwiń swój przypadek jesteś mężatką jaki to był seks na ile słonie pozwoliła na trójkąt bez gumki

Gość gość
no pewnie, że mężatka, bez gumki - po co jak na pewnym poziomie nie dopuszczam myśli o chorobach wenero i aids, zabezpieczenie lepsze niż gumka. A seks był że tak powiem w pełnym zakresie. Ale z odpowiednim, powiedziałabym super relaksującym i rozluźniającym przygotowaniem. Zamówili do pokoju fizjoterapeutkę która w trakcie masażu relaksacyjnego miękko i dyskretnie zaapalikowała mi kilka lewatyw. Fajne było to że nie były duże, nie sprawiało problemu trochę je utrzymywać, za to fajnie mnie oczyściły i dały swobodę do odważnych figli. Zresztą nie tylko oczyściły ale ośmieliły i rozluźniły dupkę na przywitanie większych gości.

Gość gość
A gdzie był wtrysk do twoich ust

Gość gość
Ile masz lat...... Gorąca kobieta

Gość gość
ostatni raz wczoraj w czasie burzy, skryłam się pod zadaszeniem na leśnym parkingu, nie zdążyłam wrócić z rowerowej wyprawy. Spotkałam tam rowerzystę, który też się schował najpierw pod daszkiem, a później we mnie. Wszystko to spontanicznie, on odjechał w deszcz, a ja jeszcze chwilę leżałam na stole naga, spełniona.

Gość gość
Bez gumy...?

Gość gość
nawet nie pomyślałam, emocje, chwila

Gość gość
gość dziś chryste, co za żałosny koniotrzep gawędziarz

Gość gość
no chyba żartujesz, nie znasz mnie, a obrażasz, zastanów się, może jestem puszczalska, ale nie to co Ty napisałeś.

Gość gość
cd rójkąta wyżej - nie do ust, jakoś tak mi nie pasowało, takie zbyt osobiste. Wcześniej poprosiłam również żeby nie do cipki. No i jeden skorzystał z gościnności mojej pupci a drugi wmasował soki w moje piersi i brzuch.

Gość gość
Przebojowa dziewczyna ciebie To twoja pierwsza zdrada I tak oni sami zaproponowali cię seks czy spontanicznie to bylo Czy zrobiłaś I'm wcześniej Lizanie penis I jajek albo tyłka Czy bralas z tyłka do buzi Mój kolega mnie do tego zachęca i chce jeszcze trójkąt z drugim ale nie wiem czy dam radę przyjąć i w tylko i cipka Czy jedna lewa tyka wystarczy

Gość gość
Czasem

Gość gość
od dzisiaj będę jeździł co wieczór na rowerze po lesie, może będzie burza, może i mi się przytrafi taka lub podobna przygoda. Raz jeden miałem sytuację kiedy laska chciała się bzykać, zupełnie nieznajoma, poprosiłem ją o ogień, a ona jedną ręką za penisa i w ślinę. Niestety nie miałem gumki, a sytuacja raczej nie codzienna, więc się trochę przestraszyłem konsekwencji. No ale co zmacałem i co mi robiła to moje i wszystko to prawie w centrum miasta, bardzo rano.

Gość gość
V

Gość gość
J

Gość gość
Do kobiet- a jakie znaczenie wg was ma wiek kobiety w tym przypadku? Łatwiej pójdzie z kimś około 20 roku życia czy po 30e? A jeśli to dotyczy kobiety wolnej? Szybciej się odda jako 20 latka czy 30 latka?

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE