Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśli samobójcze

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat. Wydaje się, że jestem całkiem przeciętną osobą. Skończyłam studia, znalazłam pracę w zawodzie. Nic więc nie powinno mnie martwić. Mniej więcej w okolicach 13 roku życia pojawiły się u mnie nawracające myśli samobójcze. Nikt o niczym oczywiście nie wie. Na co dzień staram się sprawiać wrażenie szczęśliwej i spełniającej się zawodowo osoby. Nie potrafię się przemóc aby iść do psychiatry. Nie dlatego, że uważam to za ujmę ale dlatego, że najzwyczajniej nie będę wiedziała co mu powiedzieć.

Gość gość
Idz i powiedz lekarzowi o tym, ze masz takie mysli. To wszystko. Psychiatra zada kilka pytan i przepisze leki/kuracje. To wazne zebys poszla do lekarza! Najpierw musisz isc do zwyklego lekarza a on da skierowanie do psychiatry(chyba ze cos sie zmienilo w Polsce pod wzgledem w ostatnich latach), albo od razu prywatnie idz do psychiatry. On Ci pomoze i odpowiednio pokieruje leczeniem.

Gość gość
Zada kilka tendencyjnych do boku pytań i przepisze psychotropy czyli coś co zrobi z człowieka robota i w ostatecznym rozrachunku wcale nie pomoże. Tak wygląda psychiatria.

Gość gość
8.52 Nie masz pojecia o czyms to sie nie wypowiadaj. To jest zbyt powazna sprawa zeby bzdury wypisywac. Ten twoj post to zreszta pod paragraf podchodzi.

Gość gość
A może to strach przed takimi myślami samobójczymi.... co jak co ale warto się skonsultować i jak to się mówi wywalić kawę na lawę.... nic nie ugrasz jak nie powiesz dosłownie co ci jest i jak to się odbywa. Czasem takie sprawy wydaja się trudne a jednak można je rozwiązać. ja mogę polecić lekarza psychiatrę w tym ośrodku http://www.awimed.pl/.

Gość gość
Nie boj sie idz do psychiatry opowiedz mu co czujesz warto sprobowac moze temu zaradzi

Gość gość
Moja koleżanka miała też takie myśli. W końcu nie wytrzymałam i zapisałam ją do psychiatry Dr Łuckiej w MedArt. Teraz mam szczęśliwą koleżankę. Dostała świetne leki dzięki, którym jest znów świetną kobietą. Polecam serdecznie psychiatrę

Gość gość
16:02 Żenująca reklama. Nikt nie pójdzie do psychiatry klamcy więc polecam wymyślić lepsza autopromocje.

Gość gość
To nie jest żadna reklama. Może Ty masz jakieś złe przeżycia z psychiatrą, ale on na prawdę pomaga. Opowiedz o swoim problemie, a nie komentuj głupio, bo to są ważne sprawy.

Gość gość
Tak? Co ty nie powiesz? Ciekawe zatem dlaczego nagle wysyp tematów psychiatrycznych i udawanie uzdrowionych pacjentek. Nie mydl ludziom oczy bo nie wszyscy są ślepi i ciemnogrodem którzy wierzą w cudowna Panią doktor... Trochę pokory kobieto.

Gość gość
Szkoda mi na Ciebie czasu.