Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mati627

Czy dać jej szanse?

Polecane posty

Poznałem dziewczynę w internecie, gadaliśmy trochę, umówiliśmy się i nagle stwierdziła że się jej nie podobam i zerwała kontakt. Po jakimś czasie widziałem na fb że ma kogoś , po kilku tygodniach zerwała z nim i pisze do mnie że przeprasza mnie i chce żaby dać drugą szansę, piszę jej że ok, piszemy przez kilka dni i znowu bez wyjaśnienia zrywa kontakt. Po jakichś dwóch miesiącach pisze standardowo że przeprasza, że wtedy napisała do mnie pod wpływem emocji po zerwaniu itp. Trochę popisaliśmy i po dwóch dniach piszę do niej cześć, co słychać u ciebie, przeczytała ale nie odpisała i po prawie miesiącu pisze do mnie że dopiero przeczytała i że chce się spotkać. Zgodzić się ?

Gość Loui
Laska traktuję Cię,jak koło zapasowe.Pisze do Ciebie,kiedy jej się podoba i nikogo innego nie ma na horyzoncie.Jeśli nie jesteś desperatem i masz choć trochę szacunku do siebie,to odpuść...Nie wygląda to dobrze.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Mati Napisz jej szczerze co o tym sadzisz i ze nie bedziesz pisac z kims niedojrzalym kto nie traktuje Cie powaznie;-)....i nie zapomnij dodac ze jestes juz zainteresowany inna dziewczyna(to wzbudzi w niej zazdrosc,jesli jej choc troche zalezy)skoro Ona ma jakiegos faceta to Ty tez mozesz miec kobiete....nawet w swojej wyobrazni...hehe Takie olewanie drugiej osoby nigdy nie jest dobra strategia,albo Ona gra z Toba w jakies gierki,albo jak to zazwyczaj mawiaja "z braku laku dobry kit".